All that's done Forgiven TH [SA]

Gewoon lezen (A) hoop dat ie leuk is.

Mogelijke uitkomsten

Tom I love you. (15 x uitgekomen)

Couldn't save you from the start
Love you so it hurts my soul
Can you forgive me for trying again?
Your silence makes me hold my breath
All the time has passed you by

Hij lacht naar me en ik lach terug. Ik houd zo veel van hem. Ik wil hem niet kwijt, maar dat was bijna gebeurd. Ik heb hem weer gevonden en ik blijf bij hem. Hij is stil, zoals altijd. Ik heb hem zo gemist. Vroeger waren we gewoon vrienden. Nooit gedacht dat we ooit bij elkaar zouden kunnen zijn, maar nu zijn we het toch. Zijn ‘broertje’ was er ook altijd voor mij. Die twee jongens hebben mijn hele leven veranderd. “Kom je mee?” Ik knik en ga tegen hem aanlopen. “Ik houd van je.” Hij kijkt mij glimlachend aan. “Ik ook van jou.” Hij geeft mij een zoen op mijn hoofd.

For so long, I've tried to shield you from the world
You couldn't face the freedom on your own
Here I am
Left in silence

Vroeger was je vrij, samen met je ‘broertje’ begon je een band. Ik kende je toen al. Ik zag hoe je altijd naar die meisjes keek, maar je durfde het niet. Die dag dat ik naar je toe ging was je verbaasd dat er een meisje naar je toe kwam, ik zag het in je ogen. Je zat daar zo lief en gespannen. Ik had toen gezegd dat je niet bang voor mij hoefde te zijn. Dat veranderde alles. We werden steeds closer en na een tijdje vroeg je het. Die vijf woorden veranderden iets in jou, maar vooral in mij. Ik had ‘ja’ gezegd. Je was heel blij.

You gave up the fight
You left me behind
All that's done forgiven
You'll always be mine
I know deep inside
All that's done forgiven

Het veranderde wel degelijk iets in je, want daarna durfde je meer bij meisjes. Het nam je over en je kon niet bij mij ‘terecht’ voor je trekjes. Ik wil niet weten hoeveel meisjes je er wel voor had gebruikt. Ik betrapte je, maar het rare was dat ik niet boos was. Nee, ik wist dat het mijn eigen schuld was, maar toch had je gezegd dat je zou wachten tot ik er klaar voor was. Bij mij heb je, je eraan gehouden. Ik vergaf het je, want wat gedaan is, is vergeven. Ik hield nog steeds van je en ik zou het altijd blijven doen.

Watched the clouds drifting away
Still the sun can't warm my face
I know it was destined to go wrong
You were looking for the great escape
To chase your demons away

Je zei dat je er tegen probeerde te vechten, maar het lukte niet. Ik geloofde je en steunde je, want samen kwamen we er wel doorheen. Het leek te helpen. We waren gelukkig samen. “Ik zal voor altijd van je houden.” Waren de laatste woorden die ik hoorde van jou toen je voor het eerst op toer ging met de band. Toen je net een paar minuten weg was kreeg ik al een SMS’je. “Ik mis je nu al.” Stond erin. Ik vond het zo lief van je en zo stuurden we dagen lang SMS’jes.

For so long, I've tried to shield you from the world
You couldn't face the freedom on your own
Here I am
Left in silence

Je kwam weer thuis van de, voor mij, veel te lange toer. Ik kwam de bus uit en we vlogen elkaar in de armen. “Ik heb je gemist.” Was het eerste wat ik weer van je hoorde toen je terug kwam. Ik hoorde aan je stem dat er iets niet klopte, maar ik liet het maar zo. Ik hield teveel van je om me daar druk om te maken. Ik wist dat je lang had verlangt naar mijn warmte. Je had het me ook in een SMS’je geschreven.

You gave up the fight
You left me behind
All that's done forgiven
You'll always be mine
I know deep inside
All that's done forgiven

Ik zag je foto in een blad, samen met een ander meisje. Je zag er dronken uit. Je zoende het meisje en zij zoende terug, maar het deed me nog niets. Ik wist dat jij niet fout zat, maar het meisje. Het ging zo jaren door en toch zijn wij bij elkaar gebleven. Samen vochten we tegen jou wil om aan je trekjes te komen. Je schreeuwde tegen me, je huilde uit bij me en je hebt mij zelfs een keer geslagen, maar dat was allemaal vergeven omdat ik wist dat je het deed voor mij.

I've been so lost since you've gone
Why not me before you?
Why did fate deceive me?
Everything turned out so wrong
Why did you leave me in silence?

Samen hadden we het overwonnen. Met de band begon je steeds beroemder te worden, maar je had altijd tijd voor mij over. Zo gauw als je tijd had, was je bij mij of aan de telefoon te vinden, Ik vond het echt heel lief en we waren nog steeds, zelfs na al die jaren, verliefd op elkaar. Jij op mij en ik op jou. Het einde van de laatste toer kwam in zicht. Jullie hadden nog een concert te spelen. Het was een mooi concert in het begin. Toen gebeurde dat wat de hele wereld zou doen shocken. Voor mijn ogen zag ik hoe een hater te dichtbij kwam en net jou neer moest steken. De bewakers waren over hun toeren en Bill rende vol tranen in zijn ogen naar jou, net als ik. Saki, het trouwe hoofd van jullie security had de hater gepakt. Alle fans waren aan het schreeuwen en na een paar seconden kwamen zelf Georg en Gustav aan om bij jou te zijn, want vrienden zijn er voor je. Veel fans waren al aan het huilen, maar niet zo erg als dat Bill en ik deden. “Ik houd van jullie.” Was wat je met je laatste adem had gezegd. Ik probeerde nog van alles, maar het was al te laat. Je was er niet meer. Genomen bij de vleugels van de hemel, daar waar jij op mij zou wachten. “Tom, ik houd ook van jou, je bent altijd in mijn hart.” Dat was wat ik als laatst tegen jou zei.

You gave up the fight
You left me behind
All that's done forgiven
You'll always be mine
I know deep inside
All that's done forgiven

Ieder jaar op dezelfde dag gaan Bill, Gustav, Georg en ik, ja ik nog steeds, naar dezelfde plek als dat jij bent vermoord. De hater heeft levenslang gehad, maar dat zag die niet zitten en heeft in de cel zelfmoord gepleegd. Bill, Gustav, Georg en ik zijn nu beste vrienden. We hebben elkaar geholpen door deze moeilijke tijd zonder jou. Doordat je mij gitaar hebt leren spelen kon ik de jongens helpen en ze hebben besloten dat ik jou plek ‘inneem’ in de band. Ik zal nooit zo goed worden als jij, maar de fans zijn er gelukkig mee en bij elk concert 2 minuten stilte ter gedachtenis aan jou. Op jou favoriete plek op het podium staat nu je lievelingsgitaar. Elke keer als ik daarnaar kijk voel ik gewoon dat jij naar mij kijkt en heel trots op mij bent. Ik weet dat je dan telkens weer trots bent op Bill. Dat weet ik. “Tom, ik houd van jou."

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?