Wat ben je diep van binnen?

Ben je eenzaam, gelukkig of verliefd?

Mogelijke uitkomsten

eenzaam (3 x uitgekomen)

zou je niet wat vrienden moeten zoeken, of ben je graag alleen? wat jou probleem is, je bent teveel bezig met alles IN jou, maar laat niks zien aan de buitenkant. Ben je vrolijk van binnen, zie je er buiten hetzelfde uit als je ongelukkig bent. Laat je emoties ook aan de buitenkant spreken, en zoek wat mensen op!

gelukkig (13 x uitgekomen)

Jij hebt veel vrienden, ben gelukkig, en misschien wel populair. Maar dat ene meisje/jongen in de klas die altijd alleen zit, hoe zou die zich voelen als iedereen om jou heen staat wanneer jij een 7 hebt en zij en 9? Ben iets minder bezig met jezelf en kijk ook naar anderen, en hoe die zich voelen. Zeg een keer 'hallo' ofzo of vraag of zij/hij erbij komt zitten.

verliefd (1 x uitgekomen)

Jij bent hartstikke verliefd, is het wederzijds? maar besteed je nog wel tijd aan je vrienden?Denk niet alleen maar aan je lief, maar ook aan de andere mensen om je heen!

verdrietig (9 x uitgekomen)

is er iets ergs gebeurd de laatste tijd? Of ben je gewoon verdrietig om niks? Mijn tip:zoek mensen op die je blij maken, maar niet te vrolijk, ddar ben je gewoon niet voor in de stemming.

gewoon (14 x uitgekomen)

Je bent gewoon bezig met je leven te leven, niet extra vrolijk, maar ook niet eenzaam of verdrietig. kijk om je heen, zijn er mensen die zich niet zo goed voelen als jij? stap op ze af en help ze! Ze hebben behoefte aan hulp. Misschien ga je je beter voelen door iemand geholpen te hebben!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • xzaynloverx

    eenzaam...klopt.....

    1 decennium geleden
  • kaaaaren

    verdrietig tja kan er ook niets aan doen ben gwn verlieft en depri(huil)

    1 decennium geleden
  • moonlight023

    gewoon!!
    mijn icoon staat in die quiz!!^^
    leuke quiz!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?