Ben jij goed bevriend met je zus??

Kom erachter of je zus en jij beste vrienden zijn..... of..... elkaar niet kunnen uitstaan!

ps: bij de 1e vraag is het 2e en het 1e antwoord hetzelfde alleen is bij de 1e geen punten gegeven kies daarom dus de 2e voor dat antwoord. bij de andere die dubbel zijn maakt dat niet uit.

(baby)

Mogelijke uitkomsten

Als water een Vuur (6 x uitgekomen)

Jij en je zus zijn als water en vuur. En je weet wat daar van komt, juist: stoom! Samen ruziën jullie heel wat af en geregeld wordt er bij jullie in huis met de deuren geslagen. Daar wordt de sfeer natuurlijk niet beter op. Waarom laat je niet gewoon zien dat je de verstandigste bent? Jij bemoeit je niet meer met alle dingen van je zus en je gaat al die energievretende ruzies lekker uit de weg.

Concurentes (10 x uitgekomen)

Jij en je zus zijn echte concurrentes van elkaar. Jullie strijden om de aandacht van je ouders en jullie zijn soms best jaloers op iets wat de ander heeft of kan. Dat komt natuurlijk omdat jij een type bent dat graag de aandacht wil. Maar zoals dat vaak is met zussen: jullie lijken hartstikke veel op elkaar, en zij wil dat dus ook!

Meer dan een zus (3 x uitgekomen)

Jouw zus is meer dan alleen een zus. Iedereen kan zien dat jullie echte vriendinnen zijn, want samen hebben jullie heel wat lol! Maar jullie kunnen ook urenlang serieuze gesprekken voeren. Als één van jullie ergens gaat logeren, slaat de heimwee meteen toe. Jullie dromen heel vaak hetzelfde en jullie hebben ook dezelfde smaak wat kleding en jongens betreft. De kans is maar klein dat jij en je zus heftig ruzie maken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Leoni01

    Als water en vuur.... klopt! Leuke quiz

    1 decennium geleden
  • Crocky

    meer dan een zus

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?