Op een bankje in het park. [TH1]

De 1e van de serie!!

Enjoy en laat een reactie achter

Mogelijke uitkomsten

Op een bankje in het park. [TH1] (14 x uitgekomen)

Hier zit ik dan, helemaal alleen en zonder vrienden. Ik zit op een bankje in het park. In een keer begint het te regenen. Maar ik blijf zitten. Daardoor wordt ik zeiknat, maar dat kan me helemaal niks schelen. Ik kijk voor me uit, maar ik zie helemaal niks.
Na een tijdje in de regen gezeten te hebben, komt er iemand naast me zitten. Ik kijk op en ik kijk naar de persoon naast mij. Het is een jongen, hij had een muts op en een sjaal om, zodat je een deel van zijn gezicht niet kan doen. Zijn ogen waren wel zichtbaar, twee ree bruine ogen. De mooiste die ik ooit gezien heb. Toch kende ik hem ergens van, ik kon me alleen niet meer bedenken waarvan.
Op eens kijkt hij naar mij toe, waardoor ik zijn mooie ogen nog beter kan zien. Hij krijgt een glimlach op zijn perfecte gezicht.
Nu weet ik weer wie het is: Bill Kaulitz. Ik krijg het warm vanbinnen en ik krijg blosjes op mijn wangen. We kijken elkaar een hele tijd aan, we zitten nog steeds in te regen.
Het is ondertussen bijna helemaal donker en het regent nog steeds. Toch kijken we de hele tijd al naar elkaar, ik wordt ook steeds warmer van binnen en ook mijn blosjes zijn nog niet weg.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • xMariss

    een beetje onorigineel bijna elk verhaal gaat zo
    xx

    1 decennium geleden
  • weneverdie

    schattig :}

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?