Ware Liefde [TC-SA]

Dit is mijn 1e TC.
Hopelijk vinden jullie um goed.
Hier komt geen vervolg op.

ENJOY(H)

Mogelijke uitkomsten

Ware Liefde [TC-SA] (14 x uitgekomen)

Hier sta je dan weer, weer in het midden van de danszaal. Ik zou hier mijn ware liefde zien, maar die kwam niet.

Ik had mijn ware liefde ontmoet in een chatroom en we praten steeds verder en werden ook steeds intiemer. Ik weet hoe mijn ware liefde er uit ziet en wat voor een persoon die is. Mijn ware liefde is niet zomaar iemand, geen gewoon iemand. Het is een jongen die mijn hart heeft gestolen. Een jongen die anders is dan andere jongens, een jongen die 100% zichzelf is. Een jongen zo mooi en zo perfect, ik dacht dat ik droomde. Maar het was geen droom, het was mijn ware liefde, zijn naam was Bill. Ik zelf zie er helemaal niet uit, mijn haar is kort, ik ben redelijk stevig en alles behalve perfect. Maar hij zei dat het niet uitmaakte en dat hij mij gewoon perfect vind, perfect zoals ik ben.

Dat was het verleden, nu weer terug naar het heden.

Hier sta ik dan een aantal jaren later, op dezelfde dansvloer. Alweer en eigenlijk nog steeds wachtend op mijn ware liefde, die ik al gevonden had, maar die niet bij me was of bij me kon zijn. Hij kan nooit bij me zijn.

Nu komt er een jongen op me af, niet mijn ware liefde, maar een jongen met dreads. Hij vraagt naar mijn naam en ik knik ter bevestiging. Hij stelt zich voor en begint te vertellen: Jij zou hier Bill hebben ontmoet jaren geleden. Ik knik. Maar toen kon hij niet, want hij had een aantal dagen er voor al zelfmoord gepleegd. Tranen wellen op in zijn ogen en ook in de mijne. Zo kunnen we nooit meer samen zijn. Hij vervolgd na een tijdje weer zijn verhaal. Bill had zelfmoord gepleegd omdat hij een mailtje van jou had ontvangen waarin stond dat jij hem niet meer wilde en dat je hem vies vind. Mijn mond valt open van verbazing en zeg tegen Bills broer dat het niet waar is. Zo te zien geloofd hij me niet. We kijken elkaar minuten zwijgend aan.
De rede dat ik je wilde ontmoeten vandaag is om je dit verhaal te vertellen en te vragen waarom je mijn broertje vermoord heb, zegt hij. Ik zeg dat ik Bill niet kan vermoorden, dat laat mijn hart niet toe, zei ik op mijn beurt. Hij kijkt me aan en zegt daarna dat hij geloofd en vraagt dan of ik dan weet wie die e-mail heeft gestuurd.
Ik weet het niet en verlaat de dansvloer.

Ik loopt door de straten van Berlijn, het regent maar ik voel het niet. Niets kan de leegde in mijn hart vullen, alleen Bill, maar die is er niet meer. Ik blijf stil staan voor een flat, loop naar binnen naar het dak. Mijn leven heeft geen zin meer, geen zin meer zonder HEM. Ik ga op de rand van het dak staan en kijk nog voor de laatste keer over de stad en laat me dan vallen. Ik voel de wind langs mijn gezicht, het voelt goed.
Ik voel geen klap, ik voel niks, ik zie alleen mijn ware liefde voor me staan. Ik kijk hem aan en hij mij. Nu kunnen we voor altijd bij elkaar zijn. Niemand die ons raar vind en niemand die ons tegenhoud.

Ik en mijn ware liefde leefden nog lang en liefdevol samen. (L)

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?