Welke rockdiva schuilt er in jou?

Het is zaterdagavond, je maakt je klaar om uit te gaan en je favo song staat op. onmiddelijk begin jij te zingen en te dansen alsof je een rockster bent. doe de test en ontdek welke rockdiva er in jou schuilt!

Mogelijke uitkomsten

Gwen stefani (6 x uitgekomen)

Jij bent erg zelfverzekerd en trekt je niets aan van wat anderen over je denken. je hebt een eigen stijl waar je trots op bent. wat velen niet weten, is dat jij ook een rustig kantje hebt.

Jessica simpson (41 x uitgekomen)

Jij bent erg trots op jezelf en je uiterlijk. als je uitgaat, zorg jij ervoor dat alle jongens jou gezien hebben. jammer genoeg heb je niet zoveel vriendinnen, omdat de meesten denken dat je een hooghartig, rotverwend nest bent. laat af en toe je kwetsbare kant zien, dan zal je meer vrienden maken.

Beyoncé (21 x uitgekomen)

Als je over later droomt, zie je jezelf in een topfunctie met een heleboel mensen die naar jouw pijpen dansen. jij bent erg veeleisend voor anderen, maar ook voor jezelf. pas op dat je niet te veel hooi op je vork neemt en eronderdoor gaat!

Avril Lavigne (11 x uitgekomen)

Het belangrijkste in jouw leven is feesten en plezier maken. iedereen die daar opmerkingen over durft te maken, wordt uit je vriendenkring geweerd.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • xFame

    Avril Lavigne!

    1 decennium geleden
  • IchaPOES

    Beyoncé! x

    1 decennium geleden
  • jass

    jassica simpson

    die is best knap

    1 decennium geleden
  • OdiEtAmo

    avril lavigne! she rocks xD

    1 decennium geleden
  • Psst

    Jessica Simps0n(cool) ... Mjaa iiCk k0n tog niet kiezen tussen een week all-inclusive in een vijfsterrenhotel op de bahama's
    of un weekje sh0ppen in New York Mjaa Khad dat laatste t0g maa gedaan:P

    DoeiiDoeii:)!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?