PoisonTrash,On Camera -O1-

STARRING :

Lize & Nicol =']



DE SERIE VAN HET JAAR 2009 =']

Mogelijke uitkomsten

Poisontrash,Part 1 (12 x uitgekomen)

[NICOL POV]


Daar zat ik dan,verveeld en alleen in de grote ruime woonkamer van de tourbus. Lize lag nog te slapen in der nest. Mijn naam is Nicol,15 jaar oud en 100% nederlands. Ik vorm samen met mijn belgische vriendin Lize. Lize is een jaar jonger dan mij en dus ben ik de sexyste en de wijste WHOEHOE. Maar goed ff denken... wat voorn onzin kan ik ngo meer over mezelf gaan vertellen...Ik ben meestal nogal hyperactief,altijd vrolijk. Ik schreeuw veel en lach ook veelste veel en ff denken wat doe ik nog meer..

ik houd van muziek.. vooral Poprock en punkrock vind ik geweldig. Ik ben een groot fan van AC/DC,The Beatles,Goo Goo Dolls,The veronicas en Paramore. Voor de rest luister ik graag naar Within Temptation en al dat soort stuff. Ik ben verslaafd aan mijn iPod en Lize plagen! Trouwens hoe ik aan Lize kom? INTERNEET want dat rockt gewoon.

Ik kijk verveeld uit het grote raam van de in neongeschilderde tourbus. Op de zijkanten staat met knalkleuren POISONTRASH,onze artiestennaam. Lize heeft hem bedacht geniaal of niet? Ik zucht en zwaai verveeld naar wat mensjes die me dom aanzitten te kijken. Ik grijns breed en hoor dan plotseling de harde stem van mijn favoriete man ; JEZUS DE BODYGUARD.

Ja hij heet echt jezus maar hij is spaans dus je zegt chesus. En hij heeft een leuk accent jongen dat wil ej neit weten. ‘’Nini,bent jij dat?’’ hoor ik hem zeggen met zijn grappige gebrekkig nederlands. ‘’Ja jezus dat ben ik ja.. wie dacht je dan Freddie of Ernie?’’ Freddie en Ernie zijn onze managers, Freddie is echt een schat en ik verdenk hem er stiekem van dat hij gay is en Ernie is een klootzak,hij mag me niet zo volgens mij.’’Nee eigenliek niet maar jullie moeten over een half uur in het Hilton zijn in Amsterdam,dus als je Lize uit der bed wil trappen?’’ zegt hij droog. Ik grijns ‘’Heb je mijn toeter nog?’’ vraag ik vrolijk. Jezus glimlacht en haalt een grote Toeter,jeweetwel zo’n mega blaasding met gas wat ze gebruiken als er gevoetbalt wordt enzo. Ik trek de toeter uit zijn handen en ren naar de slaapkamer van Lize. Ik beuk de deur los en druk op de toeter,waardoor er een schel hard geluid uitkomt. Ik zie hoe Lize uit der bed valt en op de grond terecht komt. ‘’AUW KUTTRUT’’ hoor ik haar mompelen.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?