Love is a Motherfucker ''two''

Nummer twee =]

ik wil ongeveer 3 reacties

Mogelijke uitkomsten

deel 2 (18 x uitgekomen)

De volgende dag, dit keer geen regen...

’Louise, voor de laatste keer. Ik ga niet mee, sorry. Maar ik voel me gewoon niet zo lekker.’ En ik kijk haar aan. Ze zucht, ’je gaat wel mee, trust me. Ik heb de prijs gewonnen.’ Zegt ze geheimzinnig. ’Je hebt wat?!’ De prijs, van een uur lang gratis shoppen in Milton Keynes. En je mag iemand meenemen. Ze haalt twee kaartjes tevoorschijn. Ik gil, automatisch doet ze mee, en zo staan we op mijn bed te springen. Louise is een van me beste vriendinnen, ik doe alles met haar, nouja… bijna alles. ’Dus je gaat mee?’ vraagt ze. ’Even me tas pakken!’ zeg ik. Ze glimlacht breed, en loopt alvast naar beneden. Ik borstel snel me haar, werk me mascara nog een beetje bij, en loop naar beneden. ’Veel plezier meisjes’ zegt me oma. En geeft ons allebei een dikke zoen op onze wang. Louise mag haar ook graag, omdat ze er zelf geen meer heeft. En mijn oma behandelt haar als een kleindochter. We pakken onze fietsen, en rijden snel naar de stad.
’Oke, dat noem ik nou pas shoppen!’ zeg ik zuchtend. Ik laat me neervallen op een bankje midden in de stad. En zet de duizenden tassen naast me neer. We zijn de meest dure, en leuke winkels in geweest. En hebben de leukste dingen gepakt. Niet gepast. Maar gewoon geschat of de maat past. Ik hoor wat gemompel naast me, maar dat dringt niet tot me door. ’Hallo? Ik praat tegen je!’ schreeuwt ze opeens. Allemaal mensen kijken onze kant uit. Ook hij, naar wie ik staarde. ’Uuhm. Lou! PANKS!!’ gil ik keihard. Ik zie hem breed glimlachen. Louise volgt mijn blik, en haar mond valt open. Panks is de zanger van Hiding In Reno, ook ontzettend cute, maar ik ga voor de drummer Dayne. ’Ga ernaar toe! Hij heeft je toch al opgemerkt…’ ik knik. Maar ik durf niet. ’Ga dan!’ zegt ze, als ik blijf zitten. ’Niet nodig…’ zeg ik. Louise kijkt me verbaasd aan, maar ze merkt het al. Hij komt al onze kant uit. Ik begin erger te trillen, en ik hoor een geluidje, van een mobiel. Ik kijk voor me, en Panks neemt zijn telefoon op. Ik hoor wat gepraat, hij knipoogt naar ons, en loopt dan weg. Ik zucht, ’mijn kans is weer weg!’ zeg ik. Louise pakt me hand, ’hij heeft in ieder geval wel naar je geknipoogt…’ zegt ze.

Louise (8 x uitgekomen)

Dit is mijn beste vriendin Louise. Ze heeft al een vriendje, dus kan Dayne niet van me afpakken. (: Ze is negentien jaar oud, en woont in hetzelfde dorpje. Alleen ik noem haar Lou. En dat vind ze niet erg.

Panks (3 x uitgekomen)

Dit is Panks Conneticut. De zanger van Hiding In Reno. Ook erg schattig, maar niet mijn type. Ooit, praat ik nog wel met hem.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Parable

    verdeeeer <33

    1 decennium geleden
  • AllyaRose

    Awesome!!<33

    Snel verder!!

    xoxo

    1 decennium geleden
  • ThropyEyes

    Cute =3
    AAH! YOU ME AT SIX x3
    snel verder =]
    xxox

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?