PoisonTrash,On Camera -O2-

Tweede Deel -Lize-

Beste serie van 2009 n_n

Mogelijke uitkomsten

Meet Lize (9 x uitgekomen)

'KUTTRUT', grom ik als ik languit op de grond val. Nicol heeft me uit bed getoeterd, wat ze wel vaker doet en ik viel recht op mijn neus. Het topje ervan begint langzaamaan op een eilandje te lijken in een zee van rood water. 'Verdomme' mompel ik in mijn eigen en krabbel recht om een zakdoek te zoeken. Onderweg naar de badkamer struikel ik nog een keer en kan me nog net vasthouden aan de deurklink. 'Niet goed wakker zie ik?' De stem van Jezus buldert door mijn oor. Chagrijnig kijk ik hem aan en zie uit mijn ooghoeken dat Nicol een grijns op haar gezicht heeft. 'Als je daar nog lang zo gaat staan, komt er een vogel in je mond wonen', zeg ik sarcastisch tegen haar, zonder mijn ogen van Jezus af te houden.

Ik ben Lize, het jongste lid van PoisonTrash. De mooiste, de liefste, de eerlijkste en ga zo maar door. Ik weet dat Nicol dat ook over haar zelf denkt, maar Ernie geeft mij gelijk en aangezien die Nicol niet kan uitstaan, is dat ook niet zo'n verassing, maar ik ben er toch tevreden mee. 14 jaar oud en is op de naam van de groep gekomen, alhoewel het wel Nicol's idee was om er één op te richten. Ik speel gitaar en beiden zingen we, meer hebben we niet nodig. Sinds kort hebben we ook een tourbus, het mooiste ding ooit, vind ik. Daar denkt mijn moeder wel anders over. 'Is het niet gevaarlijk, kan het niet omkantelen?' en ga zo maar door. Ze vind altijd wel een reden. Stom mens ook, maar ach, ik ben een puber toch?

Mijn handen glijden langs de muren van de badkamer. Ik word steeds misselijk als ik bloed ruik en nu stroomt het zelfs in kleine beekjes over mijn gezicht heen. Nog even en ik val flauw. Mijn vingertoppen voelen koud metaal en dan zacht papier. Gretig begin ik te grabbelen naar het toiletpapier en dep het bloed weg. 'Gaat het?' vraagt Nicol. Ik hoorde haar niet binnenkomen. 'Hmm-hm' was mijn antwoord. Plotseling bedenk ik me dat we binnen het halfuur nog ergens heen moeten en slaag in paniek. 'Ik moet me nog douchen! Make-up aandoen! Aankleden! Schoenen uitkiezen! Tanden poetsen!' Zoals gewoonlijk ben ik weer eens te laat opgestaan.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?