Wie ben jij van i-carly

kijk maar weer naar de titel

Mogelijke uitkomsten

Carly (104 x uitgekomen)

Je bent Carly , je bent een leuke spontane meid die wel houd van een uitdaging , je verkiest het beste van het beste en bent echt een topper en populaire meid bij de jongens .

Sam (119 x uitgekomen)

Je bent Sam , soms kieskeurig en bent ervoor gemaakt om mensen te beledigen , je denkt aan de verkeerde dingen op de verkeerde momenten en iedereen kan je 's vonds voor eten wakker maken !

Come on girl !!

Freddie (34 x uitgekomen)

Je bent Freddie , je bent opzich wel leuk maar als iemand je beledigt kun je niet meteen terug reageren.
Je houdt van computers en elektrische snufjes . Soms moet je je overgeven voor je vijanden maar je laat geen enkele kans liggen . Als jij een meisje ziet staan ben je helemaal op haar gefocust en laat geen enkele kans liggen om even bij haar te kunnen zijn .

Spencer (1 x uitgekomen)

Je bent Spencer , een onnozele , soms onhandige en grappige jongenman . Meisjes zijn voor jou het einde en rare kunst is jouw specialiteit.Je neemt veel risico's en accepteert de gevolgen meestal niet zoals het hoort . Sommige mensen vinden je een rare kwast en onvolwassen maar jij bent anders . Laat het dan ook zien , man !!

Mevrouw Benson (17 x uitgekomen)

Je bent mevrouw Benson , een verbezorge vrouw dat alles met de details juist wil hebben . Mensen vinden je saai , dom en lelijk . Vanbinnen ben je misschien anders maar laat het dan ook zien ... Mensen vinden je raar en overbezorgd en ze zullen daar nooit een andere mening over hebben !!

Statistieken

Statistieken

Reageer (24)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?