Wat is jouw slechtste eigenschap?

Iedereen heeft wel een of meerdere slechte eigenschappen, want niemand is perfect. Maar voor welke eigenschap schaam jij je nou wel een beetje?

Mogelijke uitkomsten

Driftkikker (39 x uitgekomen)

Jij bent meestal een heel leuk persoontje, maar o wee als iemand wat verkeerds zegt..dan moeten ze uitkijken voor jouw geschreeuw en gescheld want je bent o zo driftig! Gelukkig zijn die buien ook snel weer over..

Liegbeest (15 x uitgekomen)

Je liegt over alles en nog wat, en je bent niet jezelf. En dat allemaal om populair te zijn en coole vrienden te hebben! Relax, want wedden dat jij er ook mag zijn als jezelf?

Bitchy (51 x uitgekomen)

Mensen mijden jou, omdat je roddelt en grappen maakt ten koste van anderen. Je hebt veel vrienden, maar vinden zij je nou echt aardig, of gaan ze met je om omdat je populair bent, of omdat ze bang voor je zijn? Wees een beetje aardig!

Very Verlegen (68 x uitgekomen)

Er is met verlegen zijn niets mis, maar uhm, jij verschuilt je wel heeeel erg! Waarom ben je zo verlegen? Er is niets mis met je hoor! Dus eehm, kom wat meer voor je uit. Je hoeft niet meteen haantje de voorste te zijn, maar laat mensen even weten dat jij ook nog op de aarde rondloopt!

Ehm (82 x uitgekomen)

Ja, ehm...
Want jij hébt geen verkeerde eigenschappen! Het is raar, maar je doet alles goed en zoals het moet. Op zich is een slechte eigenschap niet erg, maar je lijkt wel perfect!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Miep14

    niks yeah!! maar ik heb wel slechte eigenschappen alleen die de gene die hier worden genoemt

    1 decennium geleden
  • Noah98

    driftkikker:$

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?