Dancing on the wind - The Moonlight Dance - 1

Waarover?
'Wanneer accepteren ze me zoals ik ben...Wanneer zal ik ooit een lachend gezicht zien?'
Sachi, dat was je naam. Ze hebben het verandert in Shizu. Je hebt geleerd jezelf op te sluiten en een andere ik te laten zien aan de buitenwereld. Wie je werkelijk bent? Je weet het niet. Totdat je op een dag een manier vind, om jezelf te ontdekken.
Hoe werkt het?
In deze serie zal er vaak staan, SEARCH 4 ... De naam die dan op de puntjes staat moet je opzoeken op youtube. Speel het liedje af, terwijl je daarna verder leest en ga op in het verhaal. Ook moet je weten dat de uitkomsten in delen zijn verdeeld. Je komt altijd uit op deel 1, maar lees 2, 3 en soms 4 ook!
Hoe kan ik helpen?
In deze serie komen plaatjes en characters voor van anime series zoals Shugo Chara. Wil jij jou favoriete anime serie er ook in? Schijf het in mijn gastenboek of bij reacties en ik zal het proberen erin te doen ;)

Mogelijke uitkomsten

The Moonlight Dance - I am a Superstar - 1 (32 x uitgekomen)

Stemmen. Overal om je heen waren stemmen. Mensen die nog even van het zonlicht genoten en gezellig met elkaar kletsten. Je durfde niet naar ze op te kijken. Je keek strak naar de grond. Je kwam langs een rustiger gedeelte van het park waardoor je liep. Je stopte en zuchtte even. Je pakte je mobiel uit je zak en keek naar het klokje. Half 5, je moest zo weer terug. Opeens had je het gevoel dat je niet meer alleen was. Je keek voorzichtig op. Daar, tegen een boom aan, stonden een jongen en een meisje. Toen je de kleren van de jongen zag, schrok je even op. Je herkende dat uniform. Snel liep je verder. Morgen werd een zware dag. Je wou nog niet dat weeshuis waarin je gedumpt was. Je dacht even na, overweegde de straf die je kon krijgen en liep toen verder. Het maakte ook niks uit.

The Moonlight Dance - I am a Superstar - 2 (0 x uitgekomen)

Het was al donker geworden. De straten waren leeg. Niemand die je zag. Je hief je hoofd omhoog en veranderde je pas. Niemand die het wist. Je keek naar de maan. Hij was vanavond vol. Toen zag je dat er iemand anders was, op deze avond. Het was de jongen die je bij het meisje had gezien. Hij zou op je nieuwe school zijn. Je wist het zeker, zijn uniform was van jouw school. Je hield je hoofd geheven en liep langs hem. Je voelde zijn ogen in je rug prikken. 'Hm...' Je draaide je geschrokken om. Hij was achter je komen staan en keek je nu recht aan. 'Ik heb jou nog nooit in deze buurt gezien.' zei hij, terwijl hij je bekeek. Je moest dit gesprek winnen, het laatste woord hebben. Anders zou je nooit respect verdienen op je nieuwe school. 'Wat kom je hier doen?' vroeg hij. 'Hetzelfde als jij komt doen' antwoordde je stug, terwijl je langs hem heen keek. Een donkere straat verwelkomde je. 'En hoe weet je dan wat ik hier kom doen?' zei hij terwijl er een klein lachje op zijn gezicht verscheen. 'Even zeker als jij weet dat ik hier nog nooit geweest bent. En als je nu even aan de kant wil gaan...' je duwde hem opzij met je schouder en liep langs hem heen. Opeens voelde je iemand je hand vastpakken en terug trekken. 'Jij bent ook van de straat hè...' je keek hem verbaast aan. Hoe wist hij dat. Je trok je hand weg. 'Dat gaat jou niets aan!' en snel rende je weg, de straat door en daarna snel een steeg in. Via een vuilnisbak sprong je een muurtje op. Daarachter lag een groot veld. Je bukte en plofte op het muurtje neer. Je sloot je ogen. Waarom rende je weg...

The Moonlight Dance - I am a Superstar - 3 (0 x uitgekomen)

Je hoorde wat geruis naast je. Je keek om je heen en zag een mp3 spelertje liggen. Het dingetje zag er anders uit dan normale spelers. Je pakte een oordopje op. Uit nieuwsgierigheid stopte je het in je oor...

SEARCH 4 Toy Box- Superstar With Lyrics

Wat een rare tekst. Toch maakte het je vrolijk. Je voelde je anders. Opeens stond je op. Je had geen controle meer. Je moest dansen en je danste. Je danste op de rand van het muurtje. Je sprong heen en weer. De stemmen hielden even op en je hoorde een instrumentaal stukje. Je veranderde. Je kleren werden anders. Een fel licht kwam om je heen, maar je danste door. SUPERSTAR. Je sprong van het muurtje af, rende half dansend naar het midden ervan en bleef toen door dansen. Je luisterde wel vaker naar muziek, maar je had je nog nooit gevoeld zoals nu. Kwam het door dit muziekje? Je keek naar de mp3 speler, maar hij was er niet meer. Het veld werd verlicht met lichten. Een podium kwam op, op de plek waar jij stond. Mensen kwamen verbaast hun huizen uit. Je bleef dansen en begon ook te zingen. De lucht vervulde zich met gejuich. Steeds meer mensen kwamen. Je wist niet, dat ergens in het publiek iemand zat te kijken, met een glimlach op zijn gezicht. Toen het nummer af was gelopen, zakte het podium naar beneden. Je zakte mee! Toch bleef je staan, versteent. De mensen juichte nog steeds. Opeens stond je weer op het muurtje. Voor je zag je een juichende menigte, maar ze zagen je niet, ze stonden met hun rug naar je toe. Je kleren waren weer normaal, en de mp3speler lag in je handen.
Je had je al een lange tijd niet meer zo gevoeld. Een gevoel van vrijheid


Volgende Keer:
The First Day of School - Butterfly

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • SilverMuffin

    aaahhw Amu en Ikuto <333
    haha dat plaatje van deel 2 is echt droog xD

    1 decennium geleden
  • Dreamy

    heel leuk!

    mag VK er ook in?:$

    1 decennium geleden
  • Nagaa

    Leuk ^^
    Snel verder bitte??(A)

    1 decennium geleden
  • WolfGirl

    ey

    vampire knight mot er ook bij:d (een plaatje)
    vrdr leuke quiz hoorrrr

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?