:Proud to be a hoho '2'

zeur zeur zeur zeur
plaaats reactie

(a)

Mogelijke uitkomsten

flashback (9 x uitgekomen)

Met traanende ogen kwam ik binnen. ik hoorde mijn vader weer schreeuwen het zal wel tegen zijn vrouw zijn dacht ik. dat ze niet van heb schijd achja het boeit me niet zo erg zolang ik rick maar heb. volgende week trek ik bij hem in en daar is mijn vader niet zo blij om hij wilt dat ik bij hem blijft maar ik kan met miranda echt niet opschieten zoon vreselijk wijf maarja wat moet je anders he.
ik gooide mijn tas op de grond deed mijn allstart uit en liep naar de keuken schonk een glas cola in en liep naar boven hehe eindelijk vakantie dacht ik. ik pakte nog even een tas in voor 2 dagen want ik ging naar rick toe. ik pakte wat kleding en ondergoed. pakte een paar pumps en ik was klaar. ik liep naar beneden pakte mijn mobiel en mijn portomonee. ik had er echt zin in een weekend bij rick. rick woonde in londen. en ik in southhampton. dus stukje rijden. ik gaf mijn vader een kus en liep naar buiten. ik liep naar het station en pakte de trein.

2 uurtjes later kwam ik aan

ik liep naar buiten en zag rick staan.
ik leip naar heb toe en gaf hem een zoen wat uitliep tot een tongzoen. o wat was ik blij dat ik deze jongen had leren kennen.





zeg wat je er van vind ;')

niks (0 x uitgekomen)

niks

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?