Kun jij laat opblijven ??

Ben jij zo iemand die altijd direct om 22:30 in slaap valt, of ben jij een persoon die met gemak tot 1:00 kan opblijven ??
We'll see ...

Mogelijke uitkomsten

Laatopblijver (126 x uitgekomen)

Jij kan heeeel laat opblijven, want soms in de zomer kan je gewoon de maan heel helder zien !! Let op dat je je niet verslikt in je koffie/cola hè !! (grapjeuh)

Soms laat, soms ook niet (0 x uitgekomen)

Waarom durf je niet altijd laat opblijven ?? Ben je bang in het donker ofzo ?? Je kan hele leuke spelletjes doen als het donker is... Bv.: het raam openzetten en flirtend fluiten naar de mensen buiten, en dan je verstoppen, echt massas !!

Vroegslaper (35 x uitgekomen)

In de schoolperiode ga je altijd om 21:00 slapen, aja want ik moet goed uitgeslapen zijn, dan kan ik de lessen goed volgen !! [WTF ??] En ook in de vakantie ga je altijd max. om 22:00(!!) het licht uitdoen en slapzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)

  • evitje2005

    Vroegslaper het klopt deels ik ga doordeweeks om half tien slapen maar in het weekend ligt het eraan of ik moe ben, of er iets leuks op tv is en of ik die ochtend uitgeslapen heb (dat varieert dus tussen half tien en elf uur)

    7 jaar geleden
  • Tourniquette

    Laatopblijver, klopt wel, als je
    door de week om ongeveer 12 uur 's nachts slaapt (bijna elke nacht)

    1 decennium geleden
  • Melanie_x

    vroegslaper klopt totaal niet ik blijf meestal tot 12 uur op door de weeks en in her weekend ga ik om hals 3 pas slapen...

    1 decennium geleden
  • Maarissa3

    Laatopblijver

    1 decennium geleden
  • Caramelpopcorn

    Laatopblijve ;)

    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?