Zweinstein. De zus van Carlo (oftewel cedric die robbertPattinson speelt)

May-lynn is 15 jaar toen ze
naar zweinstein moet van haar ouders.
ze is niet echt goed met magie, eigelijk zwak.
Wat May-Lynn niet weet is dat zij
het doelwit is samen met harry potter
van voldemort.

Mogelijke uitkomsten

zweinstein (43 x uitgekomen)

"May-Lynn we missen de trein" riep Caro gestresseert.Ik sleurde mijn bagage mee. Ik had veel te veel mee, ik vroeg me af of er wel genoeg plaats in de trein was. Carlo stopte met lopen en zuchte eens, Hij haalde zijn staf boven en sprak ongezient een spreuk uit. Men bagage was verdwenen. "CARLO !" snauwde ik boos."Anders komen we er niet" momperde hij boos terug. "Mipsy zat erin" zijn ogen werden groot toen ik dat zei.Carlo kwam naar me toegestapt. "Ben je gek ofzo?!!" Carlo was erg geérgert. Mipsy was men kleine hondje, en die ging ik echt niet achter laten. we liepen verder..Carlo liep recht op een muur af. "Carlo pas op die.." ik schrok me rot toen carlo door de muur liep. moest ik het ook doen ? Ik slikte eens en liep recht op de muur af.

Op de trein.
Ik hield een zak doekje tegen men neus aan die al snel rood kleurde door het bloed. Carlo kon niet stoppen met lachen en zijn vrienden eveneens. "Je moest een spreuk zeggen héé" glimlachte carlo. "Ik ken die niet" snauwde ik.
Carlo's vrienden hielden eindelijk op met lachen.
ze zaten aan het praten over van alles en nog wat.
De deur van onze Kabine ging open. Er verschenen 2 jongens en 1 meisje. "Ah sorry, maar we moeten er bij komen zitten" begon het meisje te spreken. Iedereen maakte plaats. Ik kon natuurlijk niet verder op schuiven want ik zat al tegen het raam.
Ik keek naar buiten. "Genoten van je vakantie Potter?" Vroeg Carlo . Ik keek om en een jongen met een litteken op zijn hoofd knikte.Ik heb al veel over DE 'Harry Potter' gehoord. "Een nieuwe op zweinstein" iedereen keek naar mij. Het voelde, nogal ongemakkelijk. "Jaah dat is mijn zus May-Lynn" Antwoorde Carlo is mijn plaats.Ik keek geérgert naar hem, ik ben groot genoeg om zelf te antwoorden. Een jongen met ros haar, over mooi glimlachte eens naar me. "Haay , ik ben hermelien" Er zetten zich een meisje recht en kwam naast mij zitten na dat ze potter vroeg om op te schuiven. "Heéy" mompelde ik terug. "Carlo mishandel jij je zus ofzo ?" Wilde hermelien weten, ze keek hem met een op getrokken wenkbrauw aan. Carlo wist ff niet waar te kijken "Nee wrm?" Hermelien wees naar mijn neus. Carlo begon te lachen.. "Oh, dat! ze is tegen DE muur gelopen" iedereen schoot in de lach en ik draaide met mijn ogen, hier gaan we weer.

Na een hele treinreis komen we in zweinstein aan.
Hermelien en haar 3 vrienden stapte weg zo dat ik en carlo + carlo's vrienden alleen over blijven.
Ik miste het warme kleine gezellige huisje van m'n ouders toen ik zweinstein zag.Ik stapte naar binnen.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?