Gay of niet? (voor jongens)

Met deze test kun je bepalen of je je gay gedraagt of niet (we discrimeneren niet en hebben niets tegen homo's dit is gewoon of je je meisjes of jongens achtig gedraagt).

Mogelijke uitkomsten

Gay Gedrag (meisjes gedrag) (99 x uitgekomen)

O.o geloof het of niet.. dit is een jongen. Als je Paris Hilton my new bff kijkt, weet je dat dit onch is.. Maar goed de uitleg:

Je bent wel een heel erg meisjesachtige jongen. Misschien is het tijd een beetje minder voor de spiegel te staan, en je moeder niet zeuren om geld voor designer jeans omdat die een merk hebben.

Straight Gedrag (hetero) (247 x uitgekomen)

Je bent 100% straight. Of je er modieus bijloopt of niet maakt je helemaal niets uit. Je koopt gewoon wat je leuk vind en doet daar nooit moeilijk over. Je doet wel eens gel in je haar maar daarvoor sta jij niet uren achter de spiegel. (Het is wel goed dat je merken minder belangrijk vind maar er een beetje verzorgt uitziet kan nooit kwaad)

Mengeling (534 x uitgekomen)

Alhoewel je hetero gedrag vertoont besteed jij wel héél veel aandacht voor de spiegel en vind jij hoe je erbij loopt ook belangrijk. Het is goed dat je er verzorgt uit wil zien maar je haar blonderen is ook weer overdreven. En er is niets mis met een of twee accesoires maar overdrijven bestaat ook. Waarschijnlijk heb je een beetje een groot ego en dat is niet goed. Wees gewoon jezelf en draag wat jij leuk vind, en niet anderen! (Ps. als je merkkleding gewoon leuk vindt is daar natuurlijk niets mis mee maar betaal niet 30 euro meer voor dezelfde broer omdat hij van een merk is)

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Mozhda

    Straight gedrag?? xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?