Hoe ziet jou toekomst er uit ? wat voor een man en kinderen ? enz ...

Heb jij een echte luie vent of een verwijfd huisventje ( of nog andere) doe hier de test !!

Mogelijke uitkomsten

lees hieronder ... (10 x uitgekomen)

Jij werkt in een restaurant .. en doet thuis ook al het huishoudelijke werk,je hebt momenteel geen kinderen (en als je kinderen krijgt denk ik niet van je huidige man ) je man is heel ego en trekt er zich niets van aan dat jij vreemd gaat ... wat dacht je nu ... Hij gaat zelf vreemd ...
je krijgt een snelle maar zware scheiding achter de rug en 5 jaar later kom je in je restaurant een klant tegen die 1 jaar later je verloofde is jullie trouwen op valentijn en zijn echt 2 handen op 1 buik jullie krijgen je eerste kindje (een jongen ) en 1,5 jaar later komt er een meisje daarna komt er nog een nakomertje deze tekst eindigt als een vrouw met een dikke buik !!

Gelukkig (292 x uitgekomen)

Jij komt op je 21 de ware tegen , hij is op je 25 samen met jou naar Malta gegaan heeft daar een vliegtuig gehuurd en is eruit gesprongen met een parachute een paar 10-tallen meters van jou af landde hij hij loopt naar je toe met de parachute aan zijn lijf en eindelijk is hij aan je voeteind gaat op zijn knieen zitten en vraagt aan jou : Liefste schat wil jij met me trouwen of moet ik nog is springen ..
natuurlijk zeg je lachend ja en jullie kopen later een grote villa ( hij is architect en jij bent super kok ) na een jaar krijgen jullie een tweeling 2 jongens en daarna krijgen jullie nog een meisje ... je bent zielsgelukkkig met je leven en je wordt heel oud !!

... (20 x uitgekomen)

je komt op je 25 een man tegen en trouwt hetzelfde jaar ... jullie krijgen 4 kinderden ( verspreid over 7 jaar ) en jij werkt als huisvrouw en hij als directeur van een school hij heeft niet veel tijd voor zijn gezin maar jij doet het wel alleeen . later kom jij een man tegen die eigenlijk veel sympathiquer is dan je echte man en staat echt zot van hem je hebt hem al gekust en ook al heftigere dingen nu heb je een probleem je bent zwanger van je 5de kind maar de vader van het kind is niet de vader van je andere vier kinderen maar je aanhouder weet het dat hij vader wordt en julllie blijven stiekem elke keer afspreken je man merkt er niets van want hij is bijna nooit thuis en later hebben jullie 6 kinderen waarvan 2 van je aaanhouder je kinderen denken allemaal dat ze de kinderen zijn van je man maar twee daarvan hebben het mis ... wat doe jij je gezin aan ?

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • VampireElf

    Gelukkig! Oh ik hoop dat het zo zal zijn. HAPPY END!!!!!! (H)

    1 decennium geleden
  • tessakira

    Gelukkig hoop het :)

    1 decennium geleden
  • SsSharon

    Gelukkig... Ik hoop het!!!(lol)

    1 decennium geleden
  • Marleenerd

    Gelukkig!

    1 decennium geleden
  • Kroosable

    Gelukkig xd.De uitleg erbij was best lollig XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?