Welk gedicht pas bij jou gevoel?

Ik heb zelf een aantal gedichten gemaakt. Vul de quiz in en kijk wel gedicht het beste bij je pas.

Mogelijke uitkomsten

Blijdschap (30 x uitgekomen)

Blijdschap

Vandaag ben je blij. Blij om alles. Je ziet je vrienden weer. Je eet een lekkere peer. Je knuffelt zelfs weer met je beer! Je bent nergens boos om. Zelfs niet op die ene persoon. Dit is echt geen droom. Je bent gewoon jezelf in blijdschap. Hou dat gevoel aan. Dan zal er een hele wereld voor je open gaan.

Liefde (27 x uitgekomen)

Liefde

Je kijkt alleen maar naar die ene persoon. Je bent beland in een een soort droom. Je kan nergens anders aan denken. Je wil zoenen, knuffelen. Door z'n spullen snuffelen. Je bent benieuwd of hij jou ook leuk vind. Is dat jou wel gezind? Kijk nou naar hem. Is hij niet leuk. Je wilt hem voor jezelf. Jullie met z'n twee. Daar verlang je naar. Als je door zet krijg je het voor elkaar.

Verdriet (16 x uitgekomen)

Verdriet

Je bent in een dip. Je voelt je niet happy. Je bent verdrietig. Verdrietig om alles. Het zit je tegen. Het was niet alleen de regen. Er is meer gebeurt. Daardoor ben je getreurt. Doe je tranen weg en zie de vrede om de heen. Kijk de zon scheen er gaan werelden voor je open. Je kan zo naar binnen lopen. Je hart zegt het is oke. Kom met mij mee.

Haat (20 x uitgekomen)

Haat

Die persoon. Die persoon waar je mee zit. Je haat hem. Terwijl je hem nouwelijks ken. De haat is dood wensen. Dat wens je niemand toe. Al ben je nog zo moe. Probeer het nog eens. Haat die persoon niet. Of kom je in het verschiet? Probeer de haat opzij te zetten en zie de liefde. De liefde overwint alles. Denk daar over na. Ze je haat opzij. Dan is iedereen blij.

Statistieken

Statistieken

Reageer (20)

  • sevenna

    haat rot op met die liefde ik blijf haaten:@

    1 decennium geleden
  • lindarusch

    haat ! :@ de gedichten lijken niet te rijmen DUS dan zijn het geen gedichten :O
    verandert: sorry het rijmt een beetje XD

    1 decennium geleden
  • MissUnusual

    Liefde <3

    1 decennium geleden
  • Roosxhvj

    Love! Haha niet verwacht..!:D(H)

    1 decennium geleden
  • moonlight023

    haat!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?