Welke totally spies ben jij?

Iedereen heeft wel karakter trekjes van Clover, Alex of Sam. Maar op welke van de drie lijk jij het meest? Doe deze quizlet en kom erachter!

Mogelijke uitkomsten

Clover (75 x uitgekomen)

Jij bent een jongensgek en telkens als je een nieuwe knappe jongen ziet ben je al verliefd. Je hebt veel zelfvertrouwen en geeft erg om je populariteit en uiterlijk. Verder hou je van het winkelcentrum om te shoppen. Want jij moet natuurlijk in de mode lopen en de nieuwe trend zetten!

Alex (63 x uitgekomen)

Jij bent erg sportief en jij houdt van jongens met een mooi gespierd lichaam. Verder hou je ook van gevaar. Soms kun je domme opmerkingen maken maar dat zijn je vriendinnen inmiddels al gewend.

Sam (38 x uitgekomen)

Jij bent echt slim! Jij hebt een hoog niveau. Op school ben jij 1 van de slimste. School is belangkrijk voor je want je wil een goede opleiding volgen. En hoge cijfers! Maar je denkt niet altijd aan school en je toekomst. Film kijken is toch ook tof!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Safiraxx

    Yayy Sam

    1 decennium geleden
  • Xxscenequeen

    clover ik ben geen jonges gek >_<''

    1 decennium geleden
  • Yuka

    clover

    1 decennium geleden
  • Kelly13

    MAMJJ je bent gek want populair zijn is helemaal niej belangrijk ...jij bent waarschijnlijk net zon arrogant type die op school rondloopt en een beetj zo van > van tog dood !!!
    naar iemand kijk ach ik word ziek van die lelike arrogante pubertjes:Praar he dat ik een hekel heb aan arrogantjes maar als je logish nadenkt dan heb je er zelf ook en hekel aan

    1 decennium geleden
  • XxMangelBxX

    Clover... Klopt!
    Maar dat verhaaltje erbij klopt niet echt helemaal maar is wel leuk! XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?