Thanks For All The Bad Moments*68

Vorige keer :Annabel pov.



ik zucht,ik denk dat ik niet meer van laurens hou. ik kijk naar de knal groene telefoon. zou ik het uitmaken.? ik toets het nummervan laurens in hij gaat over. 'Laurens' hoor je hem zeggen 'heei met mij' zeg je zachtjes. 'Hey. wat is er?' vraagt hij'uh..uh..IK WIL HET UITMAKNE' gil je en je drukt laurens meteen weg.je staart voor je uit dan hoor je je telefoon gaan. 'Annabel' zeg je zacht 'Waarom?' hoor je laurens vragen 'ik jou niet meer van je.' zeg je rustig . er volgt een lange stilte en dan hangt Laurnes op , je zucht. en staat op doet je je jas aan en loopt het huis uit. doet de oordopjes van je Ipod in je oren en luistert naar de muziek... je loopt een beetje rond en komt dan in het parkje aan je gedachtens stromen voorbij de dingen die je hier met laurens deed , je eerste zoen,die zoen van Laurens , waarbij je nog zo verliefd was. en nu?, nu is alles over.voorbij...


Graag Reactie!

ANNABEL DEES SPECIAAL VOOR JOU(L)
OMDAT IK VAN JE HOU.

Mogelijke uitkomsten

meet Dieuwertje & Mike (12 x uitgekomen)

Nog steeds Annabel Pov.

Ik loop nu samen met Joyce een Cafeetje binnen , en bestellen een COLA! jullie beginnen gezellig te praten over van alles.. je bent van plan om Laurens te vergeten, en op jongens uit te gaan, vanaaf gaan jij en Joyce ook naar de disco, jullie hebben net gezellig Kleding gekocht en je bent er helemaal klaar voor.

Die avond.

Samen met Joyce loop ik de disco in. we nemen plaats aan de bar. en kijken naar jongens, najaa ik kijk , Joyce is getrouwd. en ik niet, ik kan niemand vinden. joyce staat op 'ik ga even naar de wc.' schreewt ze in mijn oor. ik knik.

Joyce pov.

ik loop de wc's in. en kijk in de spiegel. naar je nuieuwe kleding, dn hoor je iemand snikken je luitsert even heel goed. en loopt dan richting het geluid. je klopt op een van de deuren 'Hallow?' vraag je 'ga weg, alsjeblieft' hoor je iemand zeggen. 'nee, wat is er?' vraag je 'niks' zegt ze 'Als er niks was dan huilde je ook niet.' zeg ik het blijft even stil dan gaat de duer langzaam open en zie je een meisje van ongeveer. 19 jaar en haar styl is Alternatief, 'ik ben Joyce'zeg je en je steekt je hand uit, ze pakt je hand aan en zegt 'Dieuwertje', 'wat is er?' vraag je weer, 'nou..uhh'en ze barst weer in tranen uit je duwd haar tegen je aan , en wacht tot ze klaar is met huilen.

Annabel pov.

Ik sta lekker te dansen opde dansvloer met een jongen, hij is heel lief voor me en heel knap Mike heet hij je anst lekker door na 3 nummers ben je uitgeput en zeg je 'ff wat drinken' mike knikt en loopt met je mee, wat blijft Joyce lang weg. denk je...


srry dat hij kort is ik ga,

xox(L)

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?