welke disney schurk ben jij?

Altijd al willen weten wie jij bent van de disney schurken test het hier!!(6):((:D(Y)

Mogelijke uitkomsten

Jafar (45 x uitgekomen)

Jafar is de gemene tovenaar en raadsvizier van de sultan van het 1001 nacht Agraba. Hij neemt het op tegen Aladdin en prinses Jasmine. Eigenlijk wil hij graag trouwen met de prinses. Het trouwe vriendje van Jafar is de papegaai Iago (zoals dat bij Aladdin Abu is en bij Jasmine Radja).

Uiteindelijk verandert Jafar ook in een geest, omdat hij nog meer macht wil. Máár bij een geest hoort ook een lamp, zodoende overwint het goede van het kwade en leven Aladdin en Jasmine nog lang en gelukkig.

JIJ BENT JAFAR!

Malafide (42 x uitgekomen)

Als prinses Aurora geboren wordt, mogen de drie goede feeën een wens uitspreken. Na twee wensen komt de slechte heks Malafide binnen, die niet is uitgenodigd op het feest en daarom erg kwaad is. Ze zegt dat Aurora zich op haar 16de zal prikken aan een spinnewiel en zal sterven. De goede feeën kunnen er met hun laatste wens nog van maken dat ze in een diepe slaap zal vallen en niet zal sterven. De koning laat alle spinnewielen verbranden en zondert Aurora af, maar toch zorgt Malafide dat Aurora zich prikt. Hierna gaat prins Filip naar haar op zoek. Hij wordt echter tegengehouden door Malafide. Uiteindelijk weet hij haar te verslaan nadat ze in een draak is veranderd. Hij kust Aurora wakker en iedereen leeft nog lang en gelukkig.

JIJ BENT Malafide

Judge Claude Frollo (41 x uitgekomen)

Frollo wordt geplaagd door zijn gevoelens voor Esmerelda, en vreest dat deze lust voor haar hem fataal zal worden. Wanneer hij hoort dat ze is ontsnapt uit de Notre Dame, begint hij een klopjacht door heel Parijs. Phoebus ziet langzaam in dat Frollo doordraait, en verraad hem uiteindelijk. Esmerelda brengt Phoebus, die nu gezocht wordt door Frollo, naar de kathedraal. Frollo beseft uiteindelijk dat Quasimodo Esmerelda heeft helpen ontsnappen, en overtuigd hem dat hij haar schuilplaats kent. Om de zigeuners te waarschuwen gaan Quasimodo en Phoebus naar de hof der wonderen, niet wetende dat Frollo en zijn soldaten hen volgen. Alle zigeuners worden gevangen. Esmerelda wordt beschuldigd van hekserij en veroordeeld tot de brandstapel.

Scar (0 x uitgekomen)

In een poging Mufasa van zijn troon te stoten en ook zijn opvolger Simba uit de weg te ruimen roept Scar de hulp in van de verstotenen die onderaan de voedselketen staan; de hyena's. Met hun hulp, en die van de gnoes, ontstaat er een stormloop in de klif vlakbij de koningsrots, waar Scar Simba met een smoes naartoe heeft gelokt. Mufasa's poging om Simba te redden lukt, maar hij belandt zelf in een hulpeloze positie waarbij hij aan een rots hangt, net boven de gnoes. Met de woorden 'Lang leve de koning', gooit Scar Mufasa van de rots, waardoor deze zijn dood tegemoet valt.

Scar maakt Simba wijs dat het zijn schuld is dat Mufasa is omgekomen, en raadt hem aan te vluchten. Hij stuurt de hyena's Shenzi, Banzai en Ed achter Simba aan, maar Simba ontkomt aan hen door een doornstruik in te vluchten.

Hades (67 x uitgekomen)

. Hades, de god van de onderwereld, vreest dat Hercules zijn plannen om de macht op Olympus te grijpen zal verstoren. Een bezoekje van de Fates (drie monsterlijke dames die in het verleden, heden en de toekomst kunnen kijken) bevestigd dit vermoeden.

Hades beraamd een plan om zich van Hercules te ontdoen. Hij laat Hercules ontvoeren door zijn handlangers Pijn en Paniek. Ze moeten hem sterfelijk maken middels een speciale drank, en dan ombrengen. Ze worden echter verstoort door tussenkomst van een boerenechtpaar. Hierdoor drinkt Hercules niet de laatste druppel van het drankje, en behoud zijn goddelijke kracht. Hij is echter wel sterfelijk, en kan derhalve niet terug naar de Olympus. Hij wordt geadopteerd door een echtpaar. Pijn en Paniek besluiten dit nieuws voor zich te houden en vertellen Hades dat Hercules dood is.

JIJ BENT HADES

Evil Queen (0 x uitgekomen)

deze jaloerse dame vindt zichzelf de mooiste van het land. Ze heeft een toverspiegel, en zo ontstaan de legendarische woorden "Spiegeltje, Spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land?" Als de spiegel een verkeerd antwoord geeft, geeft ze de jager de opdracht om Sneeuwwitje te vermoorden.
Jij ben dus een echte evil queen

Cruella DeVill (30 x uitgekomen)

De modegigante Cruealla de Vil wil graag bont hebben voor haar modecollectie. Haar modeontwerpster Anita en haar man Roger hebben een nest met 15 jonge dalmatiërs. Wanneer Cruella erachter komt dat ze een nest dalmatiërpuppies hebben wil ze die hebben voor haar kledinglijn. Ze laat hiervoor haar twee handlangers op pad gaan, die alle puppies mee nemen naar Cruella. De vader en moeder van de puppies, Pongo en Perdita, laten het er echter niet bij zitten en gaan op pad om de puppies te vinden. Uiteindelijk komen zij terug met 99 puppies.

kortom:Een rijke vrouw die dalmatiërbont wil hebben voor haar kledinglijn

Ursula (18 x uitgekomen)

De Kleine Zeemeermin gaat over Ariël, een mooie, jonge zeemeermin, die verliefd wordt op Eric, een knappe prins uit de mensenwereld. Ariël redt Eric van de verdrinkingsdood. Hij wil weten wie hem gered heeft, maar hij kent enkel en alleen haar hemelse stem. Zijn hond Max verraadt haar nog bijna. Haar vader, koning Triton, verbiedt haar om terug naar boven te gaan; mensen zijn onrespectvolle wezens, die alleen maar ongeluk brengen volgens hem. Ariël besluit om naar de zeeheks Ursula te gaan, die haar zeker kan helpen.

Ursula geeft haar benen op twee voorwaarden: Ariël moet haar stem afstaan en Ariël moet Eric binnen drie dagen een liefdeskus geven. Zo niet, dan wordt ze opnieuw zeemeermin en wordt ze door Ursula gevangen genomen. Samen met Botje, de gele vis, en Sebastiaan, de rode krab, probeert ze in haar doel te slagen. Wanneer dit dreigt te lukken, veranderd Ursula zich in een mooie vrouw om roet in het eten te gooien. Ze slaagt erin Eric en Ariël lang genoeg uit elkaar te houden. Ariël verandert weer in een zeemeermin, en Ursula neemt haar mee. Dan wordt haar echte plan duidelijk: ze wil middels Ariël de macht van koning Triton krijgen. Ursula confronteert Triton, en dwingt hem om Ariëls plaats in te nemen als Ursula's gevangene. Ursula wordt daarmee heerser over alle zeeën. Een moedige Eric zorgt ervoor tijdens een stormachtig en spannend gevecht dat Ursula wordt gedood en Triton zijn krachten terugwint. Triton geeft Ariël dan zelf waarvan zijzelf altijd heeft gedroomd: mensenbenen. Zo kan ze trouwen met haar prins.

Jij bent Ursula

Yzma (0 x uitgekomen)

Keizer Kuzco is de egoïstische keizer van een junglenatie. Hij besluit zijn adviseur Yzma te ontslaan, maar dat komt hem duur te staan, Yzma verandert Kuzco in een lama (terwijl hij eigenlijk dood had moeten gaan), en zij neemt de taak van Kuzco over.

Kuzco, ontvoerd naar ver buiten de stad, moet nu proberen weer in zijn oude gedaante terug te keren en de macht terug te pakken.

Kapitein Haak (0 x uitgekomen)

Jij probeert Peter pan elke keer te vermoorden maar het lukt je maar niet en je bent nogal soms onozzel ook dus perfect voor jou om kapitein haak te zijn

Gaston (1 x uitgekomen)

Gaston, de sterkste man van het dorp, heeft een oogje op Belle, maar zij ziet hem niet staan.
veel meiden zijn dan ook verliefd op je maar je blijft doorzetten en wilt die ene vrouw
een echte gaston dus

Queen of hearts (5 x uitgekomen)

De hartenkoningin beschuldigt Alice ervan de koningin opzettelijk en wederrechtelijk te hebben verleid tot een spelletje crockette... waarna de koningin haar geduld verloor. De sanctie zal in beginsel zijn: hoofd eraf..., maar op advies van de hartenkoning komt er toch nog een "klein rechtspraakje".

Prins Jan (27 x uitgekomen)

jan wil alleen maar 1 ding robin hood vermoorden graaf slis komt door al de listen van robin hood heen maar jan gelooft hem niet.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Blubber

    Hades. En je wordt bedankt, nu wil ik Disneyfilms kijken. :P

    1 decennium geleden
  • Phantasy

    Ursula? xD

    1 decennium geleden
  • quinnyboy

    ik zelf lijk op frollo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?