wie ben jij van One Piece?

One piece is ECHT DE BESTE ANIME SERIE EVER!
en ik heb al best veel anime series gezien^^

maar check wie jij bent!


en het is de moeite waard om eipsde 1 te kijken!

http://www.animefreak.tv/content/one-piece-episode-1

Have Fun

Mogelijke uitkomsten

Nami (62 x uitgekomen)

Jij bent nami!

karakter:
Nami is een aardig moedig meisje, ze is de Navigator van the straw hat pirates crew is! ze is het enige meisje aan boord, ze heeft een triest verleden en houd veel van geld!

haar doel:
ze wil graag een kaart van de wereld maken, dat is haar doel!

Zoro (68 x uitgekomen)

JIJ bent Zoro!

karakter:
hij is de eerste die zich aan sloot bij luffy, Zoro was eerst een bounty hunter en jaagde op piraten maar hij daarna besloot hij om piraat te worden en luffy te helpen, zoro vecht met 3 zwaarden e in zijn handen en 1 in zijn mond! zoro is super sterk en is ook heel droog! ZORO ROCKS!

doel:
zijn doel is om de beste zwaardvechter ter wereld te worden, niets houd hem tegen en net als luffy gaat hij er 100% voor! hoe erg hij ook gewond is, hij vecht door en beschermt zijn crew!

Usopp (14 x uitgekomen)

jij bent usopp!

karakter:
usopp is niet echt de moedigste en staat bekend als leugenaar, alhoewel hij vaak heel bang is en niet echt durf te vechten, probeert hij het toch, zijn vader is ook een piraat en usopp wil net zo moedig worden als zijn vader, usopp is een scherpschutter en daar is hij ook heel goed in.

doel:
hij wil graag een moedige strijder van de zee worden!

Sanji (19 x uitgekomen)

jij bent Sanji!

karakter:
sanji is de kok van de crew, hij kan goed koken en ook goed vechten, hij gebruikt geen wapens maar zijn benen, waar veel kracht in zit, altijd zie je Sanji wel met een peuk en hij heeft een behoorlijke zwak voor vrouwen. nami in het bijzonderxD

doel:
sanji droomt ervan om all blue te vinden, dat is een plek waar alle vissen van de hele wereld zwemmen, een prachtige plek, sanji is daarom ook bi de crew gekomen, om luffy natuurlijk te helpen, maar ok om all blue te vinden.

Luffy (69 x uitgekomen)

Jij bent luffy!!

karakter
de altijd vrolijke jonge kapitein van de straw hat pirates!
luffy heeft de zogenaamde devils fruit gegeten waardoor hij van rubber is, hij is ongeloflijk sterk maar hij kan soms in benauwde situaties terecht komen. hij kan echt heel dom overkomen maar als het er op aan komt is hij bloedserieus en je moet vooral niet aan zijn stro hoed komen!xD


zijn doel:
hij vaart samen met piraten crew naar de grand line waar hij One piece moet vinden zodat hij de pirate king kan worden, dat is zijn doel en hij doet er alles aan om zijn doel te bereiken, zelfs de dood houdt hem niet tegen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)

  • yelizcupcake

    Nami ^^ i love them all but Chopper is toch mijn favo samen met Franky xd die 2 zijn zo grappig samen haha:p

    1 decennium geleden
  • Hazelx

    sanji (H)

    1 decennium geleden
  • dbzfannie

    Nami :D

    1 decennium geleden
  • MissUnusual

    Nami (L)

    1 decennium geleden
  • Muerte

    Zoro(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?