Welk Disneypersonage (van de meisjes) ben jij?

Je kent vast wel nog die klassieke Disney personages zoals Assepoester, Sneeuwwitje en Doornroosje. Op wie lijk jij het meest?

Mogelijke uitkomsten

Sneeuwwitje (10 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Sneeuwwitje. Je hebt zwarte, best korte haren en een bleke huid. Je bent erg mooi en je hebt een stiefmoeder. Je bent dol op dieren en altijd behulpzaam, lief en opgewekt maar ook een beetje naïef. Je bent niet de rijkste maar accepteert het zoals het is. Je trouwt met een prins.

Doornroosje (12 x uitgekomen)

je bent Doornroosje. Je hebt lang, blond een beetje krullend haar en bent een dromerig persoon en ook erg dapper. Je houdt van dieren en bent erg vrolijk en lief, je kan goed dansen en hoopt de ware te vinden. Je trouwt met een rijke prins die ook je waren liefde is.

Mulan (8 x uitgekomen)

Je bent Mulan. Je hebt zwart haar, donkere ogen en bent Aziatisch. Je bent best vergeetachtig, jongensachtig, sterk, sportief en heel erg dapper. Jij doet alles voor je vrienden en hebt een mooi paard en een hagedis (Draak xD) die kan praten. En een ''Geluks''krekel

Jasmine (3 x uitgekomen)

Jij bent Jasmine, je bent een beetje Bitchy op een goede manier en weet van je af te bijten, je vertrouwd mensen niet snel, maar als je eenmaal vrienden bent met iemand doe je alles voor die persoon. Je bent een prinses maar wil dat liever niet zijn (kasteel op de achtergrond is jouw huis :O) je trouwt met de arme maar aardige Aladdin, die een geest heeft een vliegend matje en een aap. Zelf heb je een teiger (Raaja) Je hebt zwart haar een latino huidskleur en bruine ogen, je komt uit het midden oosten.

Belle (33 x uitgekomen)

Belle is erg dromerig en slim en houdt van lezen, ze is het mooiste maar ook het raarste meisje van de stad omdat ze zich niet als een dame gedraagt. Ze word verliefd op een beest om wie hij werkelijk is en hij verandert in een mooie prins als ze hem verteld dat ze verliefd is. Je hebt bruin haar en bruine ogen.

Ariël (20 x uitgekomen)

Jij bent Ariël, je bent de jongste van zeven dochters en een prinses. Je droomt ervan om het land op te gaan en je doet er alles aan om je dromen na te leven, je bent dromerig, standvastig, aardig, dapper en je kan goed zingen, je bent soms wel een beetje kinderachtig. Je hebt rood haar en blauwen ogen en trouwt met een prins (Eric) en krijgt een dochter die een zeemeermin wil zijn.

Assepoester (Cinderella) (35 x uitgekomen)

Jij bent Assepoester, je bent lief, behulpzaam en een harde werkster, je houdt van dieren en je bent creatief. Je hebt midden blond haar tot op je schouders en opvallend blauwe ogen. je trouwt met een prins die vanaf het moment dat hij je zag verliefd op je werd. Je hebt een gemene stiefmoeder en 2 gemene stiefzussen (waarvan een later aardig wordt)

Tiana (21 x uitgekomen)

Jij bent prinses Tiana. Je bent niet rijk en wil je dromen na komen. Je grootste passie is koken en je bent bitchy op een goede manier, je hebt veel gevoel voor humor. Je trouwt met een arme prins die eerst arrogant is (en daarom onterft en arm is) maar daarna van je gaat houden om wie je bent. Jullie richten samen een restaurant op dat 5 sterren krijgt genaamd: Tiana's Place. Je hebt zwart haar een donkere huid en bruine ogen.

Je kent deze film misschien niet omdat hij net uit is. Hij heet: Princess and the frog.

Pocahontas (6 x uitgekomen)

Jij bent Pocahontas, je bent de dochter van een indianen stam. Je bent gek op de natuur en je haat moderne dingen. Je wordt verliefd op een Engelse genaamd John Smith. Maar je moet hem verlaten omdat hij terug naar engeland gaat en jij bij je stam wil blijven. Je bent een mix tussen een aziaat en een indische. Je hebt zwarte ogen zwarte haren een beetje een bruine huid en dikke lippen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Wolfwood

    Tiana ;D

    1 decennium geleden
  • Mozhda

    Belle <3
    Luv it!

    1 decennium geleden
  • Grumble

    Assepoester:P

    1 decennium geleden
  • Mugiwara

    Ariël!!! :'D

    1 decennium geleden
  • ragdoll

    Doornroosje ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?