Wie ben jij van the sisterhood of the traveling pants?

Ben jij Lena, Tibby, Carmen of Bridget? :)

Mogelijke uitkomsten

Lena Kaligaris (18 x uitgekomen)

Lena 'Lenny' Kaligaris. Lena is verlegen en observerend. Ze is beeldschoon, zo mooi zelfs dat jongens zich door haar een beetje geintimideerd voelen. Ze vind dit helemaal niet erg want ze wil meestal helemaal niet zo mooi zijn en draagt altijd rokken en dingen die haar figuur verbergen. Ze is Grieks maar woont haar hele leven al in Amerika en haar grote passies zijn tekenen en schilderen. Ze kijkt graag naar haar eigen karakter en haar mispunten en voelt zichzelf daardoor wel eens ongelukkig. Aangezien ze vind dat ze geen liefde kan voelen en situaties die emotioneel moeilijk zijn ontloopt. Ze vind kiezen erg moeilijk en denkt altijd lang na voor ze een beslissing maakt. Ze heeft een beetje een aan-uit relatie met haar Griekse vriend en grote liefde Kostos en heeft verder nog een keer een relatie met Leo, een tekenmodel en kunstenaar gehad en ze heeft een jongere zus. Ze gaat als ze afgestudeerd is, op afraden van haar ouders, naar de kunstacademie.

Carmen Lowell (6 x uitgekomen)

Carmen Lowell is half Puerto Ricaans en heeft een soms wat opvliegerig temperament. Ze is georganiseerd en erg slim en zoekt steeds naar complimenten. Ze kan niet zo goed omgaan met veranderingen en vind het daarom ook vreselijk als haar moeder na lang vrijgezel geweest te zijn hertrouwt en even later een zoontje krijgt. Carmen gaat naar een goede universiteit in Amerika en gaat daar veel achte de schermen werken bij het toneel. Ze heeft zichzelf nooit als een actrice gezien maar blijkt later als ze gedwongen word auditie te doen een heel erg goede te zijn en ze krijgt de beste rol.

Bridget Vreeland (20 x uitgekomen)

Bridget 'Bee' Vreeland is erg opgewekt en vrolijk en houd van flirten. Haar grote passie is voetbal en ze is er ook erg goed in, beter dan bijna alle jongens. Ook vind ze archelogie en geschiedenis interessant. Ze maakt zich niet snel zorgen en denkt meestal niet lang na over dingen. Haar moeder is toen ze nog best jong was gestorven en haar vader en haar computerverslaafde tweelingbroer zijn er nooit meer echt bovenop gekomen. Bridget is niet de mooiste van de groep want dat is lena, maar de meeste jongens worden toch op haar verliefd vanwege haar mooie, atletische figuur, prachige, blonde haar en haar flirtende gedrag.

Tibby Rollins (6 x uitgekomen)

Tabitha, die altijd Tibby word genoemd, is een rebel en een feminist. Ze houd van de kleur zwart en heeft een neuspiercing. Tibby is meestal nogal een pessimist en vind het eerst verschrikkelijk dat haar ouders weer kinderen hebben gekregen toen ze al een tiener was. Haar grote passie is filmen en ze maakt meestal documentaires over het diepte punt van het leven. Tibby toont niet veel haar emoties maar ze is wel heel emotioneel. Ze houd van bepaalde klassieke muziek en heeft een romantische relatie met haar vriend Brian die eerst lelijk is maar daarna erg knap word. In het eerste boek ontmoet ze bailey, een meisje van twaalf met leukemie die ze eerst niet bij haar in de buurt wil hebben maar later als een vriendin gaat zien en om wiens dood ze altijd zal treuren.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • bleedingcake

    lena

    1 decennium geleden
  • GhostDreamer

    Lena (flower)

    1 decennium geleden
  • Publisher

    Bee!
    Ik hou van haar, she's my favorite.
    En nou ik die beschrijving lees lijkt die ook echt op mij, grappig.

    1 decennium geleden
  • BlueBird

    Lena, zij was mijn favoriet maar too much drama dus nu Carmen :)

    1 decennium geleden
  • CERSAM

    Carmen. Maar Bridget is mijn favoriete.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?