Welke slaapkamer past helemaal bij jou?

Heb je altijd al willen slapen in de roze slaapkamer van Nina Sanders? Of lijkt je het leuker om de kamer van Fos eens van de binnenkant te zien? Of misschien wil jij wel het liefst logeren in de Rozenboom? Ook Florien en Charlie hadden een prachtige slaapkamer. Doe de quiz en kom erachter welke slaapkamer helemaal jouw style is.

Mogelijke uitkomsten

Slaapkamer Nina (781 x uitgekomen)

Jij kunt je helemaal vinden in Nina's kamer. Je houdt van roze en bent gek op meisjesdingen. Je bent niet vies van strikjes, kant en bloemetjes. Daarbij ben je een echte prinses. Grote kans dat jouw bed een hemelbed is, waarin je 's nachts heerlijk weg kan dromen.

Florien's kamer (531 x uitgekomen)

Jij bent heel vaak vrolijk en dat is aan je kamer goed te zien. Je hebt felle, vrolijke kleuren op je muren en mixt vanalles door elkaar. Je assecoires zijn vooral bruikbaar, maar allemaal ultra-modern. Jouw kamer is een relaxruimte en slaapplaats in één.

Slaapkamer Fos (351 x uitgekomen)

Jouw kamer lijkt op die van Fos. Donkere kleuren geven jouw kamer een echte jongensachtige sfeer. Donkerblauw, donkergroen en rood komen geregeld terug en ook hout tref je veel aan in jouw eigen kamer. Je gebruikt jouw kamer vooral om te slapen, computeren of huiswerk te maken.

Slaapkamer Rozenboom (221 x uitgekomen)

Jouw kamer is hartstikke chique. Kaarsjes, beeldjes en schilderijtjes vind je in elke hoek. Ook een designerkast met grote spiegel valt niet te missen. Natuurlijk heb je een enorm bed om lekker in weg te duiken. Paars, grijs en bruin zijn de kleuren die jouw kamer deze sfeer geven.

Statistieken

Statistieken

Reageer (35)

  • ninaxniall

    rozeboom, maarrre de foto doet het niet(H)(flower)(H)

    1 decennium geleden
  • Yenthlx

    Florien XD

    1 decennium geleden
  • gtstlover

    yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees nina zij is zo cool en leuk

    1 decennium geleden
  • iloveyou13

    nina

    1 decennium geleden
  • Madrid

    Nina;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?