Ben jij een buismuis?

Iedereen kijkt wel eens tv. Maar zit jij als een zuignap aan de tv vastgezogen of zie je het ding nauwelijks staan? Doe de quiz en ontdek hoe tv-gek je eigenlijk bent!

Mogelijke uitkomsten

Karige Kijker (10 x uitgekomen)

Wat jou betreft had de tv niet uigevonden hoeven worden, hoor. Je kijkt maar heel af en toe, bijvoorbeeld als er een nieuwe serie si waar iedereen het al een week over heeft. Dan heb je het wel weer gehad. Je snapt niet hoe mensen de hele dag voor de buis kunnen hangen. Het is toch veel leuker om een boek te lezen of iets met vriendinnen te doen? Jij zult je ouders niet aan het hoofd zeuren om een tv op je kamer!

Serie-Spotter (5 x uitgekomen)

Jij kijkt bijna elke dag tv, maar dan alleen maar naar jouw vaste programmaring. Vijf minuten voor je favo serie begint, ga je op de bank zitten en zodra de aftiteling in beeld is ben je weer weg. Maar ook al kijk je alleen de series, ze zijn wel Heel Belangrijk voor je. Je zult ze dan ook niet missen, hoewel je het niet erg vindt om af en toe een aflevering op te nemen. Want tv is oké, maar niet belangrijker dan je vriendinnen.

Superzapper (6 x uitgekomen)

Noemt iemand jou wel eens de wandelende tv-gids? Tja, als je dat ding uit je hoofd kent, is dat ook niet zo gek natuurlijk! Tv-kijken doe je eigenlijk vanzelf, net als ademen, eten en drinken. Zodra er een afstandsbediening in de buurt is, ben je aan het zappen. Het maakt niet uit als er niks speciaals op de buis is. Een paar uur MTV kijken vind je ook prima. Jouw grote droom? Een eigen flatscreen op je kamer (nog even sparen dus!).

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • hihahi

    superzapper

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?