Welke Gossip Girl ben jij?

Wie van de vier ben jij? Bitchy Blair, Sweet little Jenny, down to earth Vanessa of toch beatiful Serena?

Mogelijke uitkomsten

Blair (26 x uitgekomen)

Het maakt je niet uit wat anderen van je denken. Je let erg op wat je kleed en wat je kleed. Je hebt een aparte, maar originele kledingsstijl die niet iedereen je na zult doen. Je bent een echt controlfreak en je wilt de hoogste cijfers halen op school, om naar die ene topuniversiteit te gaan. Onder school door hou je ook wel van een drankje. Kortom: jij bent een echt Blair Waldorf.

Serena (37 x uitgekomen)

Jij bent als Serena een meisje dat zich niet erg veel van anderen aantrekt. Je houd erg van feestjes en vrienden. Qua kleding heb je een zeer exentrieke stijl. Je trekt gewoon wat uit de kast en klaar is Kees.
Op school doe je niet heel erg je best. Je wilt wel, maar je hebt geen zin om er voor te werken.
Je lijkt dus precies op Serena van der Woodsen!

Vanessa (55 x uitgekomen)

Jij bent heel erg down to earth. Al die rijkelui kunnen je wat. Jijzelf houd van rock bands van de 80's en van je familie en vrienden. Je bent een heel rustig type dat zich niet snel op laat fokken. Typisch Vanessa Abrams, dus!

Jenny (29 x uitgekomen)

Jij bent, net als Jenny, een heel erg lief meisje. Je geeft om iedereen om je heen en je doet erg je best om 'erbij' te horen. Je kledingsstijl is apart, in tegenstelling tot de rest van iedereen. Totally Jenny dus!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?