From a dick to a chick - the cast.

Nieuwsgierig naar het uiterlijk van de personages? Maak dit ^^
From a dick to a chick

Mogelijke uitkomsten

Rye Fox (33 x uitgekomen)

Diep in zijn hart een aardige jongeman die opgegroeid is in een verkeerd milieu en daardoor beïnvloedt is. Hierdoor werd hij gevoelloos, arrogant, zelfzeker en onverschillig voor andermans gevoelens. Ook een Player.

Jade Speirs (15 x uitgekomen)

Door haar ongemakkelijke situatie en haar verwarring een bitch maar aardiger naarmate ze meer gekend wordt.

Dorien Dawson (9 x uitgekomen)

Gekwetst en gebroken als Rye vertrekt maar besluit weer een optimistische kijk op het leven te nemen en doet daar dan ook alles aan. Ze vergeet hem en vergeet alle problemen. Ze is aardig tegen vrienden maar Ze heeft snel vooroordelen over iemand, in roddelen is ze dan ook niet de slechtste.

Felix Aguila (4 x uitgekomen)

Felix is een aardig en sociaal persoon. Hij is betrouwbaar maar zet wel zijn sociale positie voor Ryes problemen omdat hij eigenlijk vind dat hij het verdient heeft. Maar hij helpt hem wel.

Astrid Colaugh (2 x uitgekomen)

Een koppige, assertieve trien die veel te goed weet wat ze wil, maar ook heeft lief is voor vrienden en stout is tegen Felix omdat niemand mag weten dat ze hem wel ziet zitten. Verder is ze het niet helemaal eens met Doriens medelijden tegenover Jade en protesteert ze ook in het begin en doet ze vals, maar na een tijdje draait ze bij.

Iris Fox - Rye's oma (2 x uitgekomen)

Iris is een aardige oude vrouw die inzit met het ietwat gemene karakter van haar kleinzoon, daarom besluit er geniepig wat aan te doen. Zij is van het soort mensen die met iedereen overeenkomen en die iedereen kennen. Van de rijken tot de melkboer. Ook erg behulpzaam en begrijpend.

Roger Fox - Rye's vader (0 x uitgekomen)

De papa van Rye :) Een succesvolle zakenman.

Angela Fox - Speirs (3 x uitgekomen)

De mama van Rye. Zij is een parttime binnenhuisarchitecte

Luke (Lucas) (7 x uitgekomen)

Luke is een populaire jongen die veel doet om zijn reputatie hoog te houden maar als hij verliefd is kan de rest hem geen bal schelen, en dat maakt hem juist geliefd bij het vrouwvolk. In het bijzijn van zijn vrienden is hij ook niet zo bescheiden, en op het podium gaat hij helemaal los. Hij gaat het allemaal ingewikkeld maken door voor het harde karakter te vallen van Jade wie eigenlijk Rye is.

Jim (7 x uitgekomen)

Jim was een van de beste maatjes van Rye want ze zaten samen op de voetbal en bij elkaar op school. Toen Rye echter niets meer van zich liet horen vergat hij hem maar, zijn intresse in zijn achter gelaten vriendinnetje groeide alleen maar. En wanneer Rye op een niet te subtiele manier laat merken dat hij niets meer van Dorien moet weten groeit de intresse in Jim voor haar.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Girlicious

    stiekem zie ik wel iets in jim :$

    1 decennium geleden
  • Nortia

    luke is van karakter eigenlijk wel cute :3

    1 decennium geleden
  • HARREH

    Super cast! (;
    Wow, die moet verfilmd worden!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?