I am a problem 2

nu is het de eerste schooldag

Mogelijke uitkomsten

eerste schooldag (10 x uitgekomen)

Larissa POV

Het was de eerste schooldag. Je had wel redelijk veel stress. Je had hier echt geen zin in weer nieuwe mensen. Je hoopte dat je met een paar mensen zou komen te zitten die je kende. Er werd de naam van een leerkracht gezegd. Je hoorde niet hoe ze noemde want dat kon je niet zoveel schelen. Er kwamen al een heel deel bij haar te zitten waarbij je vorig jaar in de klas zat. Dan was het een mannelijke. Phedra haar naam werd geroepen en ook die van Hinde. Je hoopte dat je bij hen kwam te zitten. Er werden veel namen afgeroepen en je dacht dat je er niet meer bij zou zijn te komen zitten maar dat was dus wel het geval. je ging naar Phedra en Hinde. Zij omhelsde je.

Mr. Faes POV

Het was weer een nieuw schooljaar met een hele hoop nieuwe kinderen. Er vielen al direct een paar op die bij jou kwamen te zitten. Je begelijde hen naar de klas. Ze waren de hele tijd aan het praten maar dat vond je niet erg. Je zette iedereen op nummer maar er ontbrak iemand. Er werd vlug gezegd dat het meisje dat niet aanwezig was op een internaat zat. Je houdde er toch nog rekening mee voor moest Chelsea terug komen.

Larissa POV

Je werd al direct vooraan gezet. Je had dat helemaal niet graag je zat veel liever achteraan zodat niemand je zag. En dan moest je nog helemaal alleen zitten want Chelsea was er niet. Je moest je naam opschrijven op een blaadje en dan ging Mr. Faes een foto van ons trekken. Jij moest als eerste. Je wou het niet maar je kon er weinig aan doen. Mr. Faes zei ook nog dat jullie morgen iets moesten meebrengen om jullie voor te stellen.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?