-WarriorCats-Bij welke Clan hoor jij?

ken je de WarriorCats boeken? ja? dan weet je, er zijn vijf clans. de RivierClan, DonderClan, WindClan, SchaduwClan en de SterrenClan.
maar er zijn ook Eenlingen.
Bij welke Clan hoor jij?

Mogelijke uitkomsten

RivierClan (1 x uitgekomen)

RivierClan katten staan bekend om hun snelheid. ze kunnen door het water, wat vele andere clans niet durven. hun haren zijn glad. in Bladkaal hebben zij geen rijk voedselgehalte, want als het water is bevroren is er niet genoeg vis. maar in andere jaargetijden hebben ze niks te klagen.
Jij hoort bij de RivierClan!

SchaduwClan (4 x uitgekomen)

de SchaduwClan staat bekend om hun mysterieusheid. ze hebben veel geheimen en willen weinig met de ander Clans te maken hebben. de grenzen van het SchaduwClangebied zijn donderpaden, waardoor ze erg op hun hoede zijn. SchaduwClankatten zijn sterke krijgers.
Jij hoort bij de SchaduwClan!

DonderClan (15 x uitgekomen)

de DonderClan staat bekend om hun moed. DonderClankatten vergeven snel maar zijn erg moedig. De DonderClan houdt niet veel van veranderingen en
heeft geen behoefte aan veel macht.
Jij hoort bij de DonderClan!

WindClan (6 x uitgekomen)

de WindClan staat bekend om hun leefgebied en hun snelheid. ze zijn erg snel en hebben een sterke vacht tegen de wind. om hun leefgebied wonen veel konijnen. de WindClan is de kleinste Clan.
jij hoort bij de WindClan!

Eenling (2 x uitgekomen)

Eenlingen horen bij geen enkele Clan. ze kunnen vaak slecht omgaan met anderen. of ze zijn gewoon niet in een Clan geboren. ze zijn slim, maar zijn erg op zich zelf, omdat ze alles alleen moeten doen.
jij bent een Eenling!

SterrenClan (0 x uitgekomen)

alle Clankatten die sterven, gaan naar de SterrenClan. de SterrenClan kan medicijnkatten visioenen geven en willen graag dat tradities voort leven.
Helaas ben jij gestorven, jij hoort bij de SterrenClan!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Deadly_Silence

    SchaduwClan!
    Niet mijn favoriete Clan, maar ik de SchaduwClan wel altijd tof gevonden vanwege hun karakter.

    9 jaar geleden
  • Scara

    DonderClannnnn

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?