Wie van Sex And The City ben jij?

Wie ben jij? Charlotte, Miranda, Carrie of Samantha?

Mogelijke uitkomsten

Charlotte (16 x uitgekomen)

Je zou niet kunnen denken aan een toekomst zonder de man van je leven. Je moet trouwen en een eigen gezin stichten, anders voel je geen voldoening in je leven. Je gelooft in echte liefde en ziet er altijd het goede van in. Je gezondheid is trouwens ook belangrijk voor je, je gaat vaak naar de gym en zorgt er altijd voor dat je netjes en fris op straat loopt. Jij bent Charlotte York! (:

Samantha (2 x uitgekomen)

Seks! Dat is het eerste waar je aan denkt wanneer een mooie man je pad kruist. Eigenlijk kan je aan niets anders denken! Je mag dan nog verliefd zijn, als hij je niet bij je hoogtepunt krijgt dan vliegt hij de deur uit. Een gebroken hart heb je maar zelden. Jijzelf bent de belangrijkste persoon in je leven en je trekt je niets aan van buitenstaanders die commentaar op je geven. Je bent trots op je wilde seksleven en je wéét dat je fantastisch bent. Jij bent Samantha Jones!

Miranda (11 x uitgekomen)

Je vind een man vinden niet de prioriteit van je leven. Je hebt liever een carrière dan een man die je altijd moet bekritiseren. Je houd van cynisme en sarcasme. Je beoordeelt de mensen constant en je vriendinnen zou je nooit willen kwijtraken. Je houd absoluut niet van melige romantiek, je zou nooit in een groot wit kleed trouwen en een huwelijksreis vind je ook niet echt nodig. Maar als je de man van je leven gevonden hebt, ben je ook van plan om er aan te werken wanneer het even misgaat. Je ziet hem niet en zou hem ook niet voorstellen als je soulmate, maar je houd echt van hem. Jij bent Miranda Hobbes!

Carrie (19 x uitgekomen)

Jij bent gek op mode! Je zou er AL je geld aan kunnen uitgeven! Tijdens fashionweek ga je elke zaterdag met je vriendinnen een show gaan bekijken. Je leest graag mode-magazines, zoals Vogue, Elle of Marie Claire. Schrijven is een van je sterke punten, hiermee kan je je emoties makkelijk neerpennen. Mannen zijn belangrijk voor je, maar nooit zo belangrijk als je beste vriendinnen. Je bent wel op zoek naar die ene speciale man die je gelukkig maakt, maar in soulmates geloof je ook niet echt. Je bent eigenlijk een mix van Miranda, Samantha en Charlotte met een extra fashion-edge erbij! Jij bent Carrie Bradshaw!

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • KvanderTogt

    Miranda ben ik (lol)

    1 decennium geleden
  • MrsLeto

    ik ben Charlotte
    ik moet trouwen en een eigen gezin stichten :S
    trouwen miss maar kindjes hoef ik niet hoor xD

    1 decennium geleden
  • UnderWorld

    Carrie (H)

    1 decennium geleden
  • JudasLoverr

    Carrie^^

    1 decennium geleden
  • Noah98

    Ik ben Carrie. Mode is wel belangrijk maar niet zo belangrijk dat ik er heel mijn budget aan zou uitgeven

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?