Welke pokemon ben jij?

Iedereen lijkt wel op een Pokemon. Maar op welke? Onderzoek dat nu met deze test!!

Mogelijke uitkomsten

Turtwig (18 x uitgekomen)

Turtwig is een kleine blad Pokémon. Hij is gemaakt van aarde en het schild op zijn rug wordt harder als hij water drinkt. Hij leeft rondom grote meren, waar hij zich fijn voelt. Zijn lichaam maakt zuurstof aan, net zoals bomen dat doen. Het blaadje op zijn hoofd wordt slap als hij dorst heeft.

Chimchar (25 x uitgekomen)

Chimchar is aap Pokémon. Hij is een echte klimmer en beklimt met het grootste gemak de steilste muren. Hij leeft bovenop de grimmige rotsen en bergen. Als Chimchar slaapt gaat het vuur bij zijn staartje uit. Het vlammetje gaat nooit vanzelf uit, want dit blijft aan door de gassen die Chimchar in zijn buik heeft. Zelfs de regen dooft het vlammetje niet!

Piplup (37 x uitgekomen)

Piplup is een pinguïn Pokémon. Hij is erg trots en zijn dikke dons beschermt hem tegen de kou. Hij leeft langs de kusten in de noordelijke landen. Hij is een ontzettend goede duiker en kan langer dan tien minuten onder water.

Snorlax (31 x uitgekomen)

Snorlax is een zeer luie Pokémon en houdt meer van slapen dan wat dan ook en hij gaat vaak op de eerste de beste open plek liggen. Als hij niet slaapt dan eet hij. Zijn honger is pas gestild als hij 450 kg eten op heeft. Hij heeft een sterke maag. Zelfs van verrot eten krijgt hij geen buikpijn. Zodra hij volt zit valt hij in slaap. Hij wordt alleen maar wakker door het geluid van een Pokéfluit. Met zijn bijna 500 kilogram is hij de zwaarste Pokémon die er is.

Arceus (18 x uitgekomen)

Je bent de sterkste pokemon van allemaal.
Je kunt iedereen aan.

Skitty (20 x uitgekomen)

Skitty is een Poes Pokemon. Skitty kan helemaal opgaan in het achtervolgen van bewegende voorwerpen.

Gengar (22 x uitgekomen)

Gengar is de evolutie van Haunter. Hij lijkt op een schaduw. Tijdens volle maan houdt hij er van om de schaduw van mensen te imiteren en ze zo de stuipen op het lijf te jagen. Hij onttrekt zijn warmte aan de omgeving, dus als je plotseling een koude rilling over je rug voelt lopen dan kan het zijn dat er een Gengar in je buurt is. In het spel kunnen zowel Gastly als Haunter in het wild worden gevonden, maar Gengar kun je alleen krijgen door een Haunter te ruilen.

Steelix (8 x uitgekomen)

Steelix is een Pokémon die op een stalen slang lijkt. Door de extreme druk onder de grond wordt zijn lichaam samengeperst en daardoor harder dan diamant. Er wordt beweerd dat als een Onix ouder dan 100 jaar wordt, zijn lichaamsstructuur langzaam verandert naar diamantachtig. De vele kleine metalen deeltjes die zijn lichaam bedekken, weerkaatsen het licht heel erg goed.

Skuntank (3 x uitgekomen)

Je bent een Skuntank! Het maakt je niet uit wat anderen van je denken. Je wil gewoon lekker stinken.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?