Twilight; wie ben jij?

Twilight, New Moon, Eclipse, Breaking Dawn. Het is een daverend succes! Altijd al eens willen weten op welke vampier van de Cullens jij het meeste lijkt? Found Out!

Mogelijke uitkomsten

Bella Swan (40 x uitgekomen)

Bella is begrijpend, behulpzaam en intelligent. Bella heeft oog voor detail en een droge humor. Door een evenwichtsstoornis is Bella zeer onhandig. Bella kan zeer slecht liegen. Ze vindt zichzelf een open boek naar anderen toe, maar zij is de enige wiens gedachten Edward niet kan lezen.

Edward Cullen (47 x uitgekomen)

Edward is charmant, vriendelijk, vasthoudend en heel koppig. Hij gedraagt zich heel beschermend ten opzichte van Bella en haar veiligheid als mens gaat voor hem boven alles: ook boven zijn eigen wensen en verlangens. Hij piekert veel en is soms overbezorgd, zeker als Bella's leven in gevaar is. Edward is niet gelukkig als vampier en vindt zichzelf vaak een monster. Nadat hij verliefd wordt op Bella, wenste hij dat hij nog steeds een mens was inplaats van een vampier.

Edward is muzikaal en speelt virtuoos piano. Hij houdt van een wijd scala aan muziekgenres.
Aangezien hij van snelheid houdt, heeft Edward een voorliefde voor auto's.

Alice Cullen (24 x uitgekomen)

Alice is optimistisch, vrolijk en houdt van winkelen, make-overs en feestjes. Ze beschikt over de speciale gave om in de toekomst te kunnen kijken.

Rosalie Hale (53 x uitgekomen)

Rosalie is lang, slank en heeft golvend blond haar. In het begin is ze nogal jaloers op Bella Swan. Ze gedraagt zich in het begin dus nogal bitchy maar dat verandert snel. Mode is bij jou ook wel belangrijk en je wilt gewoon goed voor de dag komen.

Jasper Hale (68 x uitgekomen)

Jasper is lang, gespierd en heeft honingblond haar. Zijn lichaam is bedekt met littekens, als gevolg van de vele gevechten met de nieuwe vampiers die hij trainde. Jasper is de 'jongste' van het gezin Cullen - wat ook inhoudt dat hij zijn instincten nog niet altijd goed kan bedwingen. Hij is altijd gewend geweest zich te kunnen voeden met mensenbloed wanneer hij maar wilde, en de nieuwe vegetarische levensstijl valt hem soms zwaar. Hij heeft de gave om de emoties van mensen om hem heen te beïnvloeden.

Emmett Cullen (19 x uitgekomen)

Emmett wordt beschreven als lang, sterk en extreem gespierd. De meeste mensen beschouwen hem als de meest intimiderende van het gezin Cullen. Emmett kan het meteen goed vinden met Bella, de menselijke vriendin van zijn adoptie broer Edward, maar omdat Rosalie helemaal niet met Bella kan vinden blijft hij in het begin nog op de achtergrond. Later krijgen ze echter een goede band en Emmett plaagt haar vaak met haar stunteligheid en haar blozen. Emmett heeft een luchtige natuur en maakt veel grappen. Je hebt een heleboel humor en van sport houdt je ook wel!

Carlisle Cullen (20 x uitgekomen)

Carlisle is aardig en een goede vader voor zijn kinderen. Hij is zorgzaam en intelligent. Een potje honkballen is ook altijd gezellig met het gezin. Kortom; hij is overal wel voor in.

James (17 x uitgekomen)

Deze is nogal kwaadaardig en houdt van jagen. Aardig is ie niet beslist en is beresterk.

Jacob Black (19 x uitgekomen)

Jacob is een goede vriend van Bella. Vriendschap is bij hem enorm groot. Hij is stoer en lacht lief.

Statistieken

Statistieken

Reageer (26)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?