Welke Wemel ben jij?

Welke Wemel kan jou beste vriend zijn?

Mogelijke uitkomsten

Arthur Wemel (7 x uitgekomen)

Arthur is een rustig en sociaal persoon. Hij gaat vol voor zijn werk en houdt er van om onder de mensen te zijn en om problemen aan te pakken en het liefst zo snel mogelijk op te lossen.

Molly Wemel (2 x uitgekomen)

Molly is een zorgzame en een tikkeltje overbezorgde moeder. Haar gezin is haar leven en er gaat niks boven veiligheid en gezelligheid. Ze is sociaal maar kan soms een beetje stressig overkomen.

Ginny Wemel (90 x uitgekomen)

Ginny is uitstekend goed in de vleddervleerspreuk en Zwerkbal is ook haar passie. Ze is sportief, mooi en intelligent. Ook is ze de enige dochter van de wemels. Ze is ingedeeld bij Griffoendor wat voor moed staat. Ze heeft een grote liefde voor Harry.

Ron Wemel (33 x uitgekomen)

Ron is een slungelige jongen maar vooral ook erg aardig als je hem goed kent. Soms is ie een beetje sarcastisch maar een goede vriend voor het leven is Ron wel. Hij zal er alles aan doen om je leven te redden als het er op aan komt of hij zal je helpen.

Fred/George (20 x uitgekomen)

Met deze jongens valt altijd wat te lachen en ze zijn ontzettend gezellig. Grappen maken is een van hun favoriete dingen op school als in het dagelijkse leven.

Percy Wemel (3 x uitgekomen)

Voor deze wemel is presteren ontzettend belangrijk. Het liefste wil hij het hoogstbare van wat je kunt bereiken halen. Huiswerk vind ie niet zo erg en heeft weinig tijd voor zijn vrienden. Als je zelf ook van huiswerk houdt kunnen jullie samen mooi huiswerk gaan maken, tenminste als je mag afkijken bij zijn werk.

Draco Malfidus (9 x uitgekomen)

Jij bent niet echt een voorstander van de Wemels..

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • YumMayo

    ik heb fred en george hahah look at my picture

    1 decennium geleden
  • Fandom

    GINNYYYYYYYYYYY

    1 decennium geleden
  • Histoire

    Ron:D

    1 decennium geleden
  • ElasticHeart

    Ginny

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    Ginny Wemel
    en charlie en bill dan?
    of weet je niet wie dat zijnxd

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?