Wie van Gooische Vrouwen ben jij?

Maak de vragen en bekijk op wie je het meeste lijkt van Gooische Vrouwen. (yeah)

Mogelijke uitkomsten

Cheryl (60 x uitgekomen)

Je hebt een goed hart en je wil iedereen het naar zijn of haar zin maken. Soms ben je iets te stressig omdat je dingen niet altijd meteen weet maar bovenal kun je je eigen goed vermaken met shoppen en feestjes.

Anouk (270 x uitgekomen)

Je bent erg sociaal en als iemand het slecht heeft geef je hem of haar wel tig kansen om het weer goed te maken. Excuses aanvaard je meteen en ruzies worden snel opgelost bij jou.

Claire (61 x uitgekomen)

Je bent stijlvol en je wilt altijd goed voor de dag komen. Je uiterlijk is immers het eerste wat ze van je zien. Je bent perfectionistisch en bent intelligent.

Roelien (132 x uitgekomen)

Je bent een echte dierenvriend en houdt van gezelschap en vrienden. Je bent niet graag alleen en je kunt slecht tegen je verlies soms. Voor jou is innerlijk ook belangrijk.

Tippiwan (24 x uitgekomen)

Tippiwan is sluw en nieuwsgierig. Ze houdt er van om te roddelen. Als ze een vijand heeft ruineert ze hem of haar leven. Hopelijk ben jij zelf niet zo als haar.

Yari (51 x uitgekomen)

Jij bent Yari, je bent alleen maar bezig met hoe je eruitziet en wat je aan moet trekken. Je bent sociaal en je bent erg geliefd omdat je altijd weet wat je moet zeggen en geeft goede raad.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?