i just want to rock

jij bent een meisje van 16 en bet gek op rock alleen je ouders haten ze zijn heel ouderwets terwijl jij droomt van een baan als rockster



Toen ik voor de zoveelste avond in mijn kamer zat,om die saaie klasieke muziek van mijn ouders te ontlopen. En even lekker te rocken. Ik ging op me bed zitten pakten de hitkrant en begon te lezen. Terwijl de rock door mijn hoofd stroomde hoorde ik op de achtergrond heel zacht bach. Ik hoorde geklop op de deur en deed snel mijn muziek uit en zei binnen. Me vader kwam binnen en zei dat we morgen naar een opera gingen. Ik dacht he nee nu moet ik ook nog naar een opera kan het nog erger.
Die avond ging ik slapen terwijl mijn moeder de badkamer aan het schoonmaken is en mijn vader de krant leest. Loop ik met mijn oortjes in de trap op. Mijn moeder zegt nog morgen moet je wel naar school he. Ik ja mam helaas wel dacht ik. Weer een dag in het vernederend schoolkostuumpje. Ik heb een enorme hekel aan die priveschool. Ik wouw dat ik naar een openbaare school mocht net als normaale mensen. Maar volgens me moeder zijn wij boven gemideld bah ik wouw dat mijn vader nooit een succesvolle zakenman was geworden. En nu zit ik opgesloten tussen de kakkers kan mijn leven nog erger.
De volgende morgen toen ik opstond was de kok al het ontbijt aan het voorberijden. En me moeder al weer druk met haar make-up en mijn vader zat weer in zijn godsvergeten werkkamer. Terwijl de schoonmaakster alle was verzamelde hoorde ik de eitjes kneteren en het belletje van de oven. Terwijl ik mijn make-up deed. En mijn stomme schoolkostuum uit de kast rukte, en mijn tokio hotel tas in pakte. Hoorde ik mijn moeder over de gang lopen op haar chanel naaldhakken. Ik pakte mijn zwarte kousen uit de la en rukte mijn afgtrapte all stars uit de kast. Ik liep naar beneden en mijn moeder zei wil je zo naar school gaan ik zei ja. Ze zei op een boze toon doe je haar in een staart. Ik zei nee ik doe het lekker los. Oke maar dan doe je opzinminst een schuifje in je pony. Oke dat wil ik nog wel doen.

Mogelijke uitkomsten

het volgende deel (21 x uitgekomen)

Toen hoorde ik de chauffeur het terijn op rijden en tuterde ik pakte een broodje met ei en slofte naar buiten. En zei tot vanmiddag mam. Terwijl ik naar school werd gereden kwam ik mijn vrienden tegen. Ze zijn het zelfde als ik maar alleen normaal. Die wonen niet in een enorme villa maar in een rijtjeshuis. Ik wil terug naar die tijd maar dat kan nou eenmaal niet.
Toen ik op school aankwam liep ik gelijk naar mijn vrienden groepje toe. De bel ging en we gingen na de les. Het enige wat ik dacht is was deze dag maar voorbij. De leraar kwam binnen en begon met de namen lijst. Hij riep mijn naam en ik zei als ik er niet was dan zou je het wel merken. Ah heel fijn mevrouw de lafayet dat u er ook bent. Heel sarcastiesch kunt u nu beginnen dan is deze hel zo over. Mevrouw de lafayet wil je er gelijk uit of wil je nog een waarschuwing. Mag ik daar tussen kiezen dan. Ja dat mag u oke dan wil ik weg. Nou je weet waar de deur is. En je komt na om 2 uur. Jaja dat is zo onderhand gebruikelijk. Ik ging naar de aula en ik zag een nieuwe jongen met zijn moeder. Hij was het zelfde als ik net zo niet blij en hield zo te zien ook van de zelfde muziek. De moeder en de jongen liepen naar mij toe. Ze vroegen waar de conrector zijn kantoor was. Ik zei ik loop wel even mee. De moeder kijk was jij maar zo vriendelijk als dat meisje. Ik dacht man laat hem met rust. Hier is het kantoor. De moeder liep naar binnen en zei tegen de jongen dat hij buiten moest wachten. Hij vroeg aan mij of ik het een leuke school vond ik antwoorde als je een volmaakte kakker bent wel. Als je mij bent vind je het niks. Hoezo is het hier niet leuk dan vroeg hij mij. Nou ik hou van rock en ik ben anders als de rest. Aha jij bent dus net als ik. Hoe bedoel je net als jij? Nou mijn vader moest perse in dit saaie gehugt gaan wonen en ik moest mee. ik weet wat je voelt mijn vader en moeder wouden perse hier heen en ik moest mee. Echt saai,ik stel je in de pauze wel aan me vrienden voor

try again (0 x uitgekomen)

doe hem gewoon nog een keer :P

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Wilson

    Goed verhaal. :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?