Hoe word jou toekomst?

Als je al dezen vragen eerlijk beantwoord, komt er een verhaal uit. Het verhaal verteld niet heel je levensverhaal ofzo, maar gewoon je toekomst in grote lijnen. Ik kan natuurlijk niet zeggen dat het waar word. Maar ik kan het proberen. Haha.

Mogelijke uitkomsten

Happy rich girl (193 x uitgekomen)

Jij hebt een erg sterke wil, en als jij iets wilt zul je het krijgen/bereiken ook! Zo is je droom altijd geweest een rijke succesvolle vrouw te worden. Deze droom zal werkelijkheid worden. Je trouwt met een apart type man, hij is niet rijk of super knap, en vele vrouwen zullen ook wel denken wat moet zo'n succesvolle vrouw met zo'n soort man. Jij trekt je er niks van aan en zal altijd weten dat deze man speciaal voor je is. Je zult door velen mannen aanbeden worden van wegen je geld en een bepaald uiterlijk trekje dat ze opwind. Trap er niet in en blijf bij je man die je wel trouw is en geeft om je, omdat je jij bent.

Bad rich girl (29 x uitgekomen)

Jij hebt nooit wat voor je toekomst gedaan, en altijd erop gehoopt dat je met een rijke man trouwde. Het is je gelukt, maar wel op de verkeerde manier. Door je charme en lichaam in de strijd te gooien kom je niet ver meisje, je had veel beter de man van wie je hield kunnen huwen als deze man. Je zult in het begin erg gelukkig worden van al het geld en de aandacht die je krijgt maar naar een tijdje verwaterd zelfs dat en zul je diep ongelukkig worden. Tenzij je zelf maatregelen neemt voordat het te laat is.

Sad lonley girl (189 x uitgekomen)

Je bent altijd heel dapper geweest en hebt je door je verleden heen moeten slaan. Je hebt vele vriendjes gehad en ze hebben je vertrouwen allemaal beschaamd. Ze hebben je hart erg hard geraakt en, daar moet je nu over heen komen. Je zult alleen blijven. Bang om je te binden. Natuurlijk heb je weleens korte relatie's maar je zult niet gelukkig worden met een bepaalde man. Qua carrière heb je geluk, je stort je helemaal op je werk en doet je werk ook met veel liefde. Je inkomen zal redelijk normaal zijn dus niet overdreven veel of weinig.

Happy lonley girl (36 x uitgekomen)

Je hebt een moeilijke jeugd gehad en bent altijd gesteund door vele vriendinnen. Deze vriendinnen zijn er nog steeds altijd voor je en helpen je met alles wat op je pad komt. Je hebt nog geen leuke man ontmoet die je als echgenoot zou willen hebben maar, dat zal spoedig komen. Nu ben je nog happy singel maar wie wat er nog kan gebeuren? Qua baan, ben je heel erg gelukkig je hebt een goede carrière opgebouwd en verdient flink wat geld. je zult een gelukkige vrouw worden.

No money but true love (108 x uitgekomen)

Je zult heel erg gelukkig worden met de man van je dromen. Jullie hebben geen geld nodig jullie hebben elkaar en zijn het ideale stelletje. Meer kan ik niet zeggen. ik weet wel dat je heel gelukkig zult worden, met je man. Qua carrière zijn jij en je man doodnormale burgers jullie zullen beiden een simpel baantje hebben, maar zoals ik al zei liefde overwint alles.

Statistieken

Statistieken

Reageer (59)

  • NCISLADENSI16

    happy rich girl

    8 jaar geleden
  • Deadly_Silence

    Sad lonely... ben ik al mijn hele leven

    9 jaar geleden
  • BeYourselfLy

    Happy Lonely Girl, Klopt wel. Ik heb niet echt een hele moeilijke jeugd gehad ik ben daar nog steeds in bezig. Maar ik was een tijd onzeker jah maar nu is dat over.

    1 decennium geleden
  • Lowrena

    sad lonley girl...... its true

    1 decennium geleden
  • DesxTiny

    Sad lonley girl

    Pf, ik heb niet eens een vriendje gehad.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?