Ben jij goedgelovig?

Geloof jij heilig in de paashaas? Of ben je niet op je achterhoofd gevallen? Over negen vragen weet je hoe goedgelovig jij bent!

Mogelijke uitkomsten

Achterdochtig (18 x uitgekomen)

Oei, wat ben jij paranoïde. Je vertrouwt zelfs je beste vrienden niet en je zoekt overal iets achter. Waarom ben je zo bang om genaaid te worden? Probeer je wat meer open te stellen voor anderen, dan zul je ontdekken dat de meeste mensen het best goed met je voor hebben.

Niet achterlijk (151 x uitgekomen)

Jou kunnen ze niet zomaar iets wijsmaken. Je hebt een gezond verstand, en je hebt het gelijk door als iemand iets anders bedoelt dan hij/zij zegt. Alleen keiharde leugenaars met een hele goede pokerface kunnen jou belazeren. Hoe kom je zo wijs?

Iets beter opletten (41 x uitgekomen)

Je geeft anderen wel erg snel het voordeel van de twijfel. Zelfs als je het zaakje niet helemaal vertrouwt. Het is heel lief dat je altijd van het goede in mensen uitgaat, maar daardoor ben je wel makkelijk te bedonderen. Geeft iemand je een onbestemd gevoel, hou diegene dan goed in de gaten!

Goedgelovig gansje (0 x uitgekomen)

Als wij zeggen dat er ijsberen voor de kust van Kreta zwemmen, geloof je ons zo. En je vrienden lachen zich rot om jouw naïeve acties. Wake up, de wereld is geen roze wolk! Ook jij hebt hersens, dus gebruik ze. Leer eerst om zelf na te denken, in plaats van alles maar te geloven. Je kan het!

Statistieken

Statistieken

Reageer (27)

  • FallenA

    Niet achterlijk maar de paashaas bestond toch ö echt x']

    1 decennium geleden
  • Fandom

    Achterdochtig....................Duh welke gast woont al 600(Ofzo)Jaar in spanje

    1 decennium geleden
  • InsaneGenius

    Niet achterlijk. Kom denk ik zelfs in de buurt van achterdochtig.. (A)

    1 decennium geleden
  • AloyAuditore

    Niet achterlijk, al zou je dat soms niet zeggen xD K trap soms echt te snel ergens in, ligt maar net aan hoe k in mn vel zit xD

    1 decennium geleden
  • Karennn

    Fieuuw, ik ben niet achterlijk.(A)


    x Karennn

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?