Stand Alone: The Ice Girl.

Mijn eerste Stand Alone,
Vertel me wat je ervan vind.
Dan weet ik of ik meer Stand Alone's moet maken,
verder zal ik nog kijken of ik een nieuwe serie maak.

Thank you.

Mogelijke uitkomsten

The Ice Girl (16 x uitgekomen)

Moeder trekt haar corcet strakker aan, ze zucht. Een van haar dienstellingen brengt schoenen aan op haar voeten.
Ze neemt plaats op haar bankje. Zorgvuldig gaan de dienstelingen ter werk. Vlechtje over vlechtje, lok bij lok. Ze begint te nurien.
Moeder kijkt streng, het nurien stopt. Der ogen staren naar de grond.
Als haar dienstellingen hun werk beeindigen staat ze op, ze draait de kant toe naar haar moeder.
Moeder knikt, nogsteeds de strenge blik. Ze verlaat de kamer en strijkt met haar tengere hand door haar glansende zwarte haar.
Stap voor stap trekt ze voort door de lange stille gangen, haar hakken hoor je galle.
Als ze de trapt bereikt trekt ze haar jurk op en loopt de trap af.
Ze loopt verder, en verder en de eetkamer komt in zicht. Als ze de eetkamer binnen stapt buigt ze, Vader knikt.
Ze neemt plaats. Moeder loopt even later de eetkamer in en buigt, Vader knikt. Moeder neemt plaats.
Het eten wordt geserveerd, vader schept op en knikt voor de derde keer. Moeder schept op, ze laat zich zakken op haar plaats.
Het voelt als een brok in haar keel, haar bord is en blijft leeg. Vader en moeder hun monden bewegen, alsof ze praten. Maar ze hoort niks.
Ze begint om zich heen te kijken, Vader en Moeder zijn afwezig. Ze knipt haar ogen strak dicht..
Met zijn alle gaan ze van tafel, ze buigt en loopt de eetkamer uit. Weer gallen haar hakken door de lange stille gangen.
Ze loopt de instrumenten kamer in en neemt plaats op het piano bankje. Ze sluit haar ogen, ze hoort muziek, een zache stem die haar iets toezingt. "I'm the ice girl freezing you, the ice girl. I'm the ice girl freezing you to the bone, but now i'm gone."
Ze opent haar ogen, het melodietje kwam haar zeer bekend voor. "I'm the ice girl" herhaalt ze met een koude fluisterende stem.
Ze dicht haar ogen, het melodietje begint weer. "You were looking for someone to dry your tears, you found me". Een traan rolt over haar fluweel zachte wang en eindigt als een kristal op een van de toetsen.
Moeder komt stormend de kamer in, ze trekt haar bij der haren van het bankje af en sleurt haar de kamer in. Ruw trekt ze haar zwarte corcet van der lichaam af en gooit haar op het bed. Striemen die haar rug bedekken worden zichtbaar. Moeder pakt een riem, ze begint te slaan.
Moeder kijkt haar boos aan, haar rug raakt open. Dunne straaltjes paars blauw bloed druipen van haar rug af. Moeder begint van schrik en angst harder te slaan, haar rug begint meer en harder te bloeden. Moeder begint te gillen, ze hoort het niet. Ze verstaat niet wat ze zegt, ze hoort vaag geschreeuw. Wat heeft ze gedaan, wat is er mis gegaan. Ze begint te nuriën, het melodietjes begint weer. Vader komt naar boven gerent en blijft in de deur opening staan, Moeder rent zijn armen in. Ze sluit haar ogen, het wordt zwart.
Haar oogleden kruipen op. Een rilling zorgt voor kippevel. Haar Moeder krijgt door dat ze wakker is, haar moeder kijkt der schrikkerig aan en zegt wat alweer verstaat ze niet wat. Het melodietje speelt op, deze keer nuriët ze niet. Ze begint zacht te zingen. "But I'm the ice girl freezing you, I am the ice girl.I'm the ice girl freezing you, the ice girl. I'm the ice girl freezing you to the bone, but now i'm gone". Moeder begint te huilen. Een man bind een doekje over haar ogen. Onderdoor het doekje begint bloed te stromen, Moeder begint te schreeuwen.. Ook al hoor ze het nog steeds niet. Mannen die haar dragen stoppen met lopen en leggen haar op de grond, ze maken het touw rond haar polsen los. Moeder brengt haar een kus op haar ijskoude voorhoofd. Als de mens haar heeft verlaten laat ze het doekje van haar ogen glijdde en staat op. Rustig loopt ze op het meertje af, stap voor stap reikt ze het water. Stap voor stap komt ze dieper te staan, tot haar hals. "I'm the ice girl, but now i'm gone". Ze zucht en laat haar hoofd het water reiken. Langzaam verandert al het water in ijs en sluit haar paradijs

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • jeanine15

    ja doei momo ik ga niet zoon lang verhaal lezen hoor hihihih lijkt me wel een mooi verhaal als ik het zoo een beetje lees(puh)(puh)

    1 decennium geleden
  • koekies

    Geweldig! Echt heel mooi geschreven<3

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?