Welk heerlijk hapje fruit ben jij?

kijk hier welk heerlijk hapje fruit jij bent :$

Mogelijke uitkomsten

appel (2 x uitgekomen)

jij bent een heerlijk fris en fruitig appeltje, deze vlezige vrucht bestaat uit 3 lagen. Zo zijn bij de appel het exocarp en mesocarp niet meer van elkaar te onderscheiden en vormen gezamenlijk met de opgezwollen bloembodem het vruchtvlees. Het klokhuis is het endocarp met daarin de zaadjes (pitjes) en in het midden de vaatbundel naar het steeltje. jij bestaat uit verschillende lagen waardoor je een leuk en apart karakter hebt!

peer (26 x uitgekomen)

jij bent een prachtige peer, een peer onstaat uit een bloem, jij komt ook uit een bloem zetten en bent dus een zogezegd duveltje uit een doosje!

citroen (2 x uitgekomen)

jij bent dus onze scherpe citroen. De citroen (Citrus limon) is een gele citrusvrucht met een zure smaak die veroorzaakt wordt door het aanwezige citroenzuur dat ook in veel andere citrusvruchten voorkomt. jij bent dus altjd scherp en altijd oplettend.

watermeloen (6 x uitgekomen)

De watermeloen (Citrullus lanatus, synoniem: Citrullus vulgaris) is een vrucht met vochtig, zoet vruchtvlees met van alle vruchten het hoogste gehalte aan lycopeen. In het vruchtvlees, dat meestal rood is, maar ook wit, roze, geel of oranje van kleur kan zijn, zitten de pitten. Het vruchtvlees wordt meestal gegeten door eerst de meloen in grote stukken te snijden en dan het vruchtvlees in stukjes. Hierna wordt het vruchtvlees met een vork of lepel of met de hand gegeten.Watermeloen is rijk aan vocht. Men kan ervan eten en zo de dorst lessen. jij kan dus altijd dat beetje extra aan mensen geven, jij bent vaak hun steun en toeverlaat super!

aardbei (16 x uitgekomen)

Jij bent een prachtige aardbei, Aardbei (Fragaria) is een geslacht van bloeiende planten uit de rozenfamilie (Rosaceae), vooral bekend om zijn eetbare vruchten. Botanisch gezien is de aardbei een schijnvrucht. Er zijn meer dan twintig soorten en van de geteelde aardbei zijn er vele honderden rassen.

je bent soms wat verlegen dan kleur je rood maar je ziet er prachtig uit en je hebt dus niks om voor te schamen vele mensen zullen verliefd op je worden of je leuk vinden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • SnoopyTheDog

    Peerrrrr_O_

    1 decennium geleden
  • xxDragonxx

    Watermeloen XD

    1 decennium geleden
  • lostm3mories

    aardbei :$

    1 decennium geleden
  • ZeldaFever

    peer...

    lust ik niet eens xD

    1 decennium geleden
  • Lars91

    Ik ben een peer

    waar staat levo voor?

    Mijn lievelingsvak stond er niet bij :(:( en men lievelings docent xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?