Wat is jou ideale date?

Heb je geen idee wat je moet doen? Hier een klein hulpje.

Mogelijke uitkomsten

Bioscoop (17 x uitgekomen)

Nu hoef ik tenminste niet opzoek te gaan naar een onderwerp. Denken velen. Als je verlegen bent denk je dat je veel moet praten. Maar dat is niet altijd zo. Zeg gewoon wat je op dat moment denkt of voelt. Maar je bent liever wat stiller. En in de bioscoop hoef je niet te praten. Praten komt later wel.

Diner thuis (45 x uitgekomen)

Je hebt veel over voor je love, en dat verlang je ook van hem. Je kookt graag voor hem en wilt lekker alleen met hem zijn zonder dat iemand jullie stoort. Je hebt je eigen muziek, eigen wijn en je leert elkaar goed kennen. Ook kun je een leuke rondleiding geven, laat je hem ook je slaapkamer zien?

Varen (24 x uitgekomen)

Je bent romantisch ingesteld en bent graag alleen met je love. Ook vind je de natuur er mooi uitzien en word je er lekker rustig van.

Wandeling (48 x uitgekomen)

Je bent graag buiten ook al regent het. Dan pak je toch gewoon een paraplu? Denk je, als mensen gaan zeuren over de regen. Het maakt je niet uit. Je vind een wandeling romantisch. Natuurlijk wil je het niet te vaak doen, maar een keertje kan super gezellig zijn. En dat is ook wat je verlangt van je love. Een gezellig en betrouwbaar iemand.

Wat drinken (45 x uitgekomen)

Je bent graag onder de mensen, en hoe kan dat beter dan in een café? Je bent er nooit alleen, je leert elkaar kennen door het praten, en misschien gebeuren er nog wel spannende dingen nadat je veel alcohol op hebt.

Uit eten (2 x uitgekomen)

Je wilt lekker romantisch uit eten. Je wilt dat jullie beiden veel over hebben voor elkaar. Doordat hij gaat betalen merk je dat wel. Ook krijg je er een betrouwbaar en volwassen gevoel van. Het is misschien cliché, maar je maakt het zelf zo leuk als je wilt. Laat elkaar dingen proeven, lach regelmatig en leer elkaar kennen.

Uitgaan (41 x uitgekomen)

Je bent een feestbeest en hoopt dat je partner dat ook is. Je bent graag met vrienden en houd van muziek. Je vind het niet erg om op eerste date te zoenen, en uitgaan is daarvoor één van de meest geschikte gelegenheden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • GreenxPanda

    Wandeling, fout. Ik ben voor ''chillen op de bank''.

    7 jaar geleden
  • BlackBirdzz

    WANDELEN <3
    Als het regent,
    het fijnste weer ever <33
    dan zit ik graag buiten met mn beste vrienden en vriendje
    lekker onder een afdak lol maken en naar de regen luisteren :P
    als je achter zoon raampje gaat kijken naar de regen... dan beleef je de natuur niet
    zo zie ik het dan weer XD maarja, een date met wandeling klopt wel, lekker buiten ;3
    Leuke quiz : )
    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?