Hoe verlegen ben jij?

Rode kaken, stotteren, je niet op je gemak voelen of zelfs compleet niks durven zeggen... Wie verlegen is, weet waarover het gaat. Om deze test op te lossen, moet je gelukkig geen grote mond hebben. Je vist dankzij 10 vragen gewoon in alle stilte uit hoe timide je bent!

Mogelijke uitkomsten

Niet abnormaal verlegen. (24 x uitgekomen)

Oké, het overkomt je soms wel eens dat je met je mond vol tanden staat, maar alleen in situaties waarin zowat iedereen niet zou weten wat te zeggen. Je zeldzame verlegenheid is dus niks abnormaals, integendeel zelfs. Over het algemeen ben jij helemaal niet verlegen: je hebt een grote mond en komt altijd uit voor jouw mening. Let wel dat je in bepaalde situaties je woorden afweegt om niemand te kwetsen. En voor het overige: doe zo voort!

Blokkeren op obekend terrein. (4 x uitgekomen)

Jij bent prima op je gemak in bekend gezelschap - zoals bij je close vriend(inn)en en/of familie - maar op onbekend terrein klap je dicht. Je wordt verlegen als iemand die jij niet goed kent contact zoekt en vaak blokkeer je dan compleet. Probeer echter je angsten te overwinnen! Je hebt jezelf echt waar in de hand!

Allesdurver. (6 x uitgekomen)

Jij bent iemand die voor niets of niemand aan de kant gaat. Je staat altijd open om nieuwe mensen te leren kennen en een goeie babbel met ze te slaan. Dat klinkt allemaal wel positief, maar wees soms niet te uitbundig, het kan mensen overvallen. Let ook meer op met wat je zegt, wat doordat je een flapuit bent, kan je soms wel een iets verkeerds zeggen zonder dat je het doorhebt!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • jiminfan

    ben verlegen bij onbekenden. dat klopt echt helemaal!

    4 jaar geleden
  • 1864

    Whoehoeee , niet abnormaal verlegen ,
    Gelooooofdet ?
    Ma da van dieje grote mond klopt weeel xd


    ily '

    1 decennium geleden
  • lostm3mories

    Niet abnormaal verlegen:)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?