Wie ben jij van Scooby Doo?

Scooby Doo was vroeger echt mijn favoriete tekenfilmserie ooit (op Tom en Jerry na xD)! Dus daarom even een quizzje waarbij je kunt zien wie jij nou eigenlijk bent :D!

Mogelijke uitkomsten

Jij bent Scooby! (5 x uitgekomen)

Jij bent Scooby Doo :D! Jij bent dé hond (of misschien eigenlijk ook wel geen hond :P) waar de hele show om draait! Je houd niet alleen van Scooby snacks, maar eigenlijk van alles wat eetbaar is. Verder ben je de komiek van het gezelschap maar nogal een lafaard wat het bevechten van monsters betekent :P.

Jij bent Freddie! (7 x uitgekomen)

Jij bent Fred! Je bent de leider van het groepje. Je bent dapper, slim en een geweldige detective. Je bent ook goed in het bouwen van nutteloze apparaten om slechterikken mee te vangen, en waar meestel of Scooby of Shaggy in vast komt te zitten xD.
Je bent ook de enige van het team die kan rijden, want je bestuurt het busje altijd :P.

Jij bent Velma! (19 x uitgekomen)

Jij bent Velma! Je bent de intelligente van de groep. Je bent ook sterker dan je eruitziet: het lukt je vaak om keihard weg te rennen met Shaggy en Scooby in je armen (hoe krijg je dat voor elkaar xD). Verder ben je ook vaak de gene die het mysterie weet op te lossen (Y).

Jij bent Daphne! (37 x uitgekomen)

Jij bent Daphne! Jij wordt eigenlijk meestal neergezet als het type 'dame in nood', aangezien jij altijd degene bent die in valstrikken van schurken trapt. Maar niets is minder waar! Je probeert op creatieve wijze oplossingen te bedenken en meestal komt dat allemaal wel goed :)!

Jij bent Shaggy! (15 x uitgekomen)

Jij bent Shaggy! Jij hebt, net als Scooby, een onstilbare eetlust en eet alles wat los en vast zit :)! Je bent best wel laf als het op onderzoeken uitkomt en loopt altijd de monsters tegen het lijf, maar gelukkig ben je nog van nut voor het team als levend lokaas ;)!
Gefeliciteerd :P!

Jij bent een slechterik! (11 x uitgekomen)

Jij bent geen lid van 'the mysterie machine', nee jij bent zelf een schurk :O!
Pas maar op, ik stuur Scooby op je af xD!

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • millosje

    Shaggy! Yay!~ 8D

    1 decennium geleden
  • Rosanna

    Danphne (H)

    1 decennium geleden
  • Rebbie

    ik ben een slechterik xD
    'Af, Scooby, Af!!'

    1 decennium geleden
  • Sepulchrum

    Velma xD

    1 decennium geleden
  • lostm3mories

    Shaggy :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?