Ben jij té close met PA & MA?

Belt je vader directemento naar school als zijn kleine meisje strafwerk heeft? En weet je moeder àlle ins & outs van je crush? Test hier je 'kleffactor'.

Laat me weten d.m.v een reactie weten wat je result is!

Mogelijke uitkomsten

Pa & ma's kindje (4 x uitgekomen)

Het is fijn dat je zo close bent met je ouders, maar je kunt ook overdrijven. Uiteindelijk moet je een zelfstandige meid worden. Probeer iets meer afstand te nemen door bijvoorbeeld meer te delen met vriendinnen. Of door te proberen dingen zelf op te lossen voordat je pa en ma inschakelt.

Balanced girl (24 x uitgekomen)

Jij wil zeker dat je ouders een rol spelen in je leven, maar je weet goed waar de grens ligt. Je hebt respect voor hun mening en neemt die ook mee in je beslissingen. Maar in the end is het jouw leven en dat weten je ouders ook.

Independent lady (22 x uitgekomen)

Jij houdt je ouders het liefst op een zo groot mogelijke afstand. Dat is niet per se slecht, het betekent dat je graag zelfstandig wil zijn. Maar je kunt ook veel aan je ouders hebben. Met hun levenservaring kunnen ze je advies geven. No worries, daarmee verlies je je zelfstandigheid echt niet.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • hondefan2012

    balanced
    helemaal waar

    1 decennium geleden
  • Monster23

    independed ladyyyyy

    ik haat het als mn ouders de HELE tijd kleven, ze stalken me echt zit ik te msnnen over iemand en dan gaan ze meelezen dus moet ik mn lettertype in wingdings veranderen zodat de ander het in word kan plakken ofso, dan kan ze het lezen

    1 decennium geleden
  • Tuala

    Balanced girl, kloptx'D

    1 decennium geleden
  • Namelessness

    Independent lady(H)xD

    1 decennium geleden
  • melissababyy

    Independent lady x3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?