Ben je mens, vampier of weerwolf?

tjaah,, kijk titel :D


(het is trouwens van twilight(L))

Mogelijke uitkomsten

mens (60 x uitgekomen)

Nou je bent dus gewoon een mens van ongeveer 37 graden (slim hea) en je hart klopt nog... je bent niet dood.. en je eet gewoon voedsel. Je houd er ook van om dingen met andere mensen te doen.. of je moet net zoals Bella zijn en het alleen met vampiertjes en weerwolfjes goed kunnen vinden maar dat maakt ff niet uit :P En sorry als dit een te groot lulverhaal is maar ik heb daar ff zin in :D

(owja plaatje= Bella van twilight)

vampier (41 x uitgekomen)

Je bent dus een vampier. Een erg koud dood ding met een niet kloppend hart en je hoeft ook niet adem te halen als je het niet wil (niet proberen ajb:$) Je eet dus geen normaal eten (ook al kan je dan wel) maar je drinkt bloed. Als je een vega vampier bent drink je alleen dat van dieren maar als je dat dus niet bent drink je het bloed van mensen. Je ogen kunnen verschillende kleuren hebben. zwart als je honger/dorst hebt, rood als je mensenbloed op hebt of newborn bent of goud als je dierenbloed op hebt :P Je kunt ook hard rennen ver kijken je bent een beetje heel erg sterk maar je bent geen superman!xD Ook houd je nog van snelle dure auto's... en verder kan ik ff nix verzinnen:D behalve dat weerwolfen je bloedzuiger noemen :P dagdaagg :)

weerwolf (58 x uitgekomen)

Oke je bent dus een weerwolf, je kan als je boos bent in een iets te grote wolf veranderen maar later kan je je beter veranderen dus dan lukt het ook als je niet boos bent in je wolf-vorm kun je horen wat de anderen weerwolfen (die ook in hun wolf-vorm zijn) denken en zij kunnen dat ook bij jou.. Lekker irritant hea?:P Maar je hebt dus een eigen groepje waar je veel mee optrekt (de andere wolfen) omdat mensen niet mogen weten wat je bent. Je bent ook een beetje te sterk.. en een beetje te warm... 43 graden ofso.. en de lengte van je vacht hangt af van de lengte van je haar in mensvorm.. en je kleur ook van iets :P Maar je kan dus je zelfbeheersing verliezen en dan val je mensen aan.. Niet zo handig dus.. :P Owjaaa en vampiers vinden jou stinken maar jij hun.. ze noemen je ook hond maar jij noemt ze dan gwn bloedzuiger.. Verder eet je wat meer dan normaal volgens mij en er bestaat zoiets als inprenten dan prent je dus iemand in en dan word je precies wat diegene wilt: een vriend, vriendje, broer enz. :)Maar je kan dus niet kiezen wie je inprent wat dus ook seer irritant is :P en uhm.. dat was het wel volgens mij :)

(en het plaatje is Jacob/Jake van twilight) :)

Statistieken

Statistieken

Reageer (17)

  • jimblonk1999

    Gewoon een mens gelukkig ;)

    6 jaar geleden
  • xmelissaaa

    Gelukkig gewoon een mens.. xD

    8 jaar geleden
  • UnderTheSea

    WEERWOLF!
    Ik vlieg door het bos :3

    1 decennium geleden
  • xMissyMalfoy

    jee vamp^^

    1 decennium geleden
  • JayDick

    VAMPIRES 4 EVER!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?