Ben jij een bemoeial?

Wil jij alles over iedereen weten en daar ook nog je mening over spuien? Of zal het jou de reet roesten waar anderen zich mee bezig houden? Doe de test en je weet hoe erg het gesteld is met je bemoeizucht!

Mogelijke uitkomsten

Ongeïnteresseerd (16 x uitgekomen)

Het kan je werkelijk geen ene reet schelen wat anderen uitvreten. En als iemand jou om advies vraagt, kom je niet verder dan: moet jij weten. Toon eens wat meer interesse! Da's ook een manier om te laten zien dat iemand belangrijk voor je is.

Relaxt (318 x uitgekomen)

Jij hebt er een bloedhekel aan als anderen zich te veel met jou bemoeien. Daarom probeer je je neus vooral niet in andermans zaken te steken. Wat zullen anderen blij met jou zijn!

Nieuwsgierig (23 x uitgekomen)

Jij wilt geen bemoeial zijn, maar de nieuwsgierigheid wint het vaak van je verstand. Meeluisteren met gesprekken, iets te persoonlijke vragen stellen, je kan het gewoon niet laten.

Bemoeial (1 x uitgekomen)

Jij hebt overal je mening over klaar, het lukt je altijd om geheimen te ontfutselen, en zelfs over mensen die je niet kent wil je alles weten. Héérlijk, die problemen van anderen. Vooral als jij ongevraagd advies kan geven. Maar waarom vind je dat eigenlijk zo lekker? Is je eigen leven zo boring?

Statistieken

Statistieken

Reageer (80)

  • Kjelaney

    Relaxt, oeh dat klopt eigenlijk wel! (:

    1 decennium geleden
  • VampireFairy

    Relaxt... Uhh... Mischien...

    1 decennium geleden
  • Sluhspuppy

    Relaxt(dance)

    1 decennium geleden
  • InsaneGenius

    Relaxt. Okay. Misschien ook nog wel nieuwsgierig, ligt er net aan waar het over gaat.. :P

    1 decennium geleden
  • Deeeeem

    relaxt, oke stiekem ben ik een bemoeial -.-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?