Wie van de DEA ben jij? [DEA]

De tweede eigenlijk (misschien wel de derde xD)
Maar doe hem gewoon!!

Mogelijke uitkomsten

Anika, de Rode draak (3 x uitgekomen)

Anika is een jong meisje van ongeveer 9 jaar. Ze is doodsbang voor van alles, zoals: Onweer, vuur en meer. Door Kim (het verloren nichtje van Eva DEA 1) Raakt ze wel van haar vuurangst af. Ze kan soms nogal 'gemene' opmerkingen maken ('Die vindt zich zeker wel heel wat' Dea 1.1) Waardoor ze in problemen raakt. Ze vertrouwd heel erg op haar zus, die niet echt haar zus is, want zij is geadopteerd toen haar ouders in een huisbrand omkwamen.

Haar magische maatje is Nera:

"Ze is slim, maar dat verbergt ze door haar geheimzinnigheid. Het is raar dat zij Nederlands verstaat, maar niet kan spreken, dus dat maar in het Engels doet. Nera is superlief en ik ben gewoon dol op haar!"

In de verhalen kan je wel merken dat Anika echt dol op Nera is, het liefst doet ze niets anders dan haar knuffelen!

Eva, de Blauwe draak (3 x uitgekomen)

Eva is ongeveer 11 jaar maar nog lang niet zo bang als Anika. Ze is enigs kind en trekt veel op met Denise. Ze woont nogal ver van de anderen af, want ze woont net buiten het dorp. Het liefst is ze in het bos. Naar de Bermuda Driehoek reizen? Geen probleem! De zuil zorgt er wel voor!!! (D.E.A Bermuda) De drie meiden zijn zowat altijd bij elkaar!!!

Yuki is Eva's Magische Maatje:

Yuki is een bijzondere Ijstijger die water beheerst als element. Ze lijkt soms chagarijnig maar ze is eigenlijk superaardig en helpt Eva heel graag!

Denise, de Zwarte draak (3 x uitgekomen)

Denise is twaalf jaar en ze weet wel vele dingen geheim te houden voor Anika en Eva. Bijvoorbeeld van een Moeras-dwaallicht (DEA 1.1). Haar kleine zusje Anika, heeft haar ouders geadopteerd omdat Anika's ouders omkwamen bij een huisbrand. Eva is Denises beste vriendin. De drie meiden vertrouwen elkaar goed, zelfs nadat ze in draken veranderen.

Snow is Denises magische maatje:
"Snow is slim, en kan niet dood voor ze 900 is (ze is nu 50)Ze is ook trouw en heeft een geweldig gehoor.Aan snelheid ontbreekt haar ook niks.Ze houdt van de fantasiewereld." Aldus Denise over Snow.

Snow is een Negenstaartige vos, en een Shade (Iemand die bezit kan nemen van andermans lichaam). En Snow heeft, net zoals Denise, veel geheimen die die nog eens goed geheim houdt! Anika noemt Snow wel eens 'The Second One' omdat het de tweede Shade is die ze hadden ontmoet. (Denise is er namelijk ook een)

Elodie, de Groene Draak (11 x uitgekomen)

In DEA 1.2 ontmoeten de drie meiden Elodie. Ze redde Anika toen ze uit de lucht viel. Zelf maakt ze een raar avontuur mee waarin ze de Spreker is, Lydia moet helpen en Centauren ontmoet. Na de ontmoeting beleven ze avonturen met zijn vieren.

Magische Maatje: Wolvengodin Lydia

Lydia is een wolfsgodin,de godin van de wolven.en de leider van de Wolfelementalen.aleen de Spreker hoort haar huil,en is in staat die te beandwoorden.

toen ze vertrok uit de Fantasiewereld,en de anderen haar weer vergeten waren (Lydia's schuld) moest Elodie huilen.toen zij ze tegen Elodie: "HOWL,Don't Cry!"

Één van de Vijanden!! (2 x uitgekomen)

De Paarse Draak
De paarse draak is de vijand in het eerste avontuur. Maar aan het einde blijkt die wel 'goed' te zijn en zelfs het verloren nichtje van Eva!

Slakkenmans
Slakkenmans is de ranzige, smerige en spuug-(letterlijk)lelijke slak. Hij is groot en in DEA 2.1 trekt hij de kooien van de drie draken vooruit. Nadat ze iets hadden gezegd, (zeggen, zeggen, zeggen!) Spoog hij de kooien onder met zo'n smerig iets, dat ze wel meteen hun bekken dichthielden. In latere avonturen komt hij ook nog voor...

Godess
De sjacharijnige Godin van Alles en Nog wat... Vooral de elementen. Ze verdronk Anika bijvoorbeeld toen ze: "Die vindt zich zeker heel wat" zei. Heeft nogal de pik op Denise, die Anika toen redde. Het liefst wil ze alles uitroeien, zo snel mogelijk want elke 100 jaar vernietigd ze alles en slaapt dan 1000 jaar. Vindt Eva niet bepaald aardig, Elodie al helemaal niet omdat zij de groep kwam helpen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?