Met wie zou jij het leukste een sneeuwballengevecht kunnen houden?

In de winter komt de sneeuw weer met bakken uit de hemel vallen en dat levert natuurlijk de broodnodige sneeuwballengevechten op.
Doe deze nieuwe Quizlet en ontdek met welk van de door ons geselecteerde personages jij het leukste sneeuwballengevecht kunt houden!

Mogelijke uitkomsten

Bettina Wertheimer (18 x uitgekomen)

Best leuk hoor, een sneeuwballengevecht. We doen het alleen wel rustig aan, want de laatste keer dat je echt vol in gevecht bent geweest met sneeuwballen, is alweer een tijdje terug.

Je zou het liefst Shirina Delic of Tess Lindeman een flinke sneeuwbal in de nek gooien, waar je dan vervolgens met Bettina Wertheimer kostelijk om kunt lachen.

Kortom, een leuk sneeuwballengevecht heb jij ongetwijfeld met Bettina Wertheimer!

Shirina Delic (148 x uitgekomen)

Met een flink sneeuwballengevecht met je vrienden ben jij helemaal in je element. Daarna binnen met een heerlijke kop chocolademelk naar een filmpje kijken, helemaal top.

Je zou het liefst Bettina Wertheimer of Tess Lindeman een flinke sneeuwbal in de nek gooien, waar je dan vervolgens met Shirina Delic kostelijk om kunt lachen.

Kortom, een leuk sneeuwballengevecht heb jij ongetwijfeld met Shirina Delic!

Tess Lindeman (78 x uitgekomen)

Je vindt het heerlijk om met de hele straat buiten sneeuwballen te gooien. Kinderen, volwassenen, opa's en oma's, het maakt niet uit. Daarna lekker met je familie binnen tegen elkaar aankruipen met een lekkere mok chocolademelk, jij vermaakt je wel!

Je zou het liefst Bettina Wertheimer of Shirina Delic een flinke sneeuwbal in de nek gooien, waar je dan vervolgens met Tess Lindeman kostelijk om kunt lachen.

Kortom, een leuk sneeuwballengevecht heb jij ongetwijfeld met Tess Lindeman!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?