Welk personage van It starts again ben jij?

Hey <3

Speciaal omdat we dertig Abo's hebben, besloten we dat het leuk zou zijn voor een quiz. In dit geval, een quiz op wie je zou lijken. Lijk je misschien op Jason, de jongen die altijd met zijn hoofd in de wolken loopt door de liefde? Lijk je misschien op de slimme Susy, die altijd zorgd voor haar broertje, of lijk je misschien toch op de sarcastische Damon McCartney? Kom er hier achter!

Mogelijke uitkomsten

Susy (4 x uitgekomen)

Jij bent Susy Abernathy, het zeventien jarige meisje, afkomstig uit district zeven, wonend in district 12.
Je vind het knap vervelend dat je de pech hebt om het achter nichtje van Haymitch Abernathy te zijn, Panem's grootste dronkaard, maar je hebt er ook wel weer begrip voor. Je hebt een broertje, Quin, en je houd super veel van hem. Je bent behoorijk knap, en daarom kan je snel jongens om je vinger winden. Je bent erg behulpzaam, maar je zoekt vlug overal wat achter.
Je bent, net zoals Susy, helemaal gek op de liefde van je leven.
Veel mensen vinden dat op je voorhoofd "kijk naar mij, ik ben sexy," staat geschreven, maar zelf vind je dat totaal niet.
Ook ben je best mysterieus. In de arena, word Susy als de slimme gezien. Jij hoogstwaarschijnlijk ook.

Jason (2 x uitgekomen)

Jij bent Jason Collin, de jongen die helemaal hottel de bottel is van zijn grote liefde Susy. Thuis heeft Jason het niet echt makkelijk, en met de boete had hij ook flinke pech, door een stomme fout van hem.
Maar toen hij Susy voor het eerst zag, leken er engelen te zingen.
Jason heeft eigenlijk een goed hart, en wil geen mensen vermoorden. Daarom heeft hij er totaal geen moeite mee om zijn bondgenoten te verraden, te vermoorden, en met anderen een bondgenootschap te sluiten.
Als Jason veiig uit de arena is, denkt hij aan nog maar één ding: SUSY!
Als je jezelf hier een beetje in kunt vinden, dan is Jason je perfecte match.

Damon (2 x uitgekomen)

Jij bent de mysterieuze, sarcastische, verleidelijke Damon McCartney. Damon heeft een zus, Noah, en ze kunnen goed met elkaar overweg. Tijdens zijn trekking bij de boete was Damon niet het type jongen dat ging lopen janken, maar stoer en zelfverzekerd. In de arena is damon de "stoere en sterke" tribuut. Ook druipt bij hem overal wel wat sarcasme af. Hij kan ook een grote mond hebben, maar heeft een goed hart. Vroeger had hij wat problemen thuis, met name door de spelen van zijn moeder, maar dat is zo goed als over.

Cecilia (0 x uitgekomen)

Jij bent Cecilia Mellark, de dochter van de gedoemde geliefden. Cecilia is erg gehecht aan haar familie, en geeft ziels veel om haar broer, Callum. Tijdens de boete had ze zeg maar het gedrag van de door snee tribuut. Ze kan, net zoals haar moeder, goed met een pijl en boog overweg. Ze kan ook koken, net zoals haar vader. In het ziekenhuis in dertien verveelt ze zich kapot, omdat ze er niets te doen heeft. Ook word ze er ver gek, omdat ze net zoals Susy, last heeft van haar longen.
Cecilia vertrouwt mensen niet erg snel, en je moet haar vertrouwen zien te winnen. Kom je aan haar familie op een verkeerde manier? Dan is er kans dat je hoofdloos door het leven moet.

Caine (12 x uitgekomen)

Jij bent Caine, de zoon van Finnick Odair en Annie Cresta, en een van de beste vrienden van Jason. Je bent goed in vrienden maken, en ziet er ook nog is goed uit. In de arena kun je goed zwemmen, en je kunt goed overweg met een drietand, net zoals je vader. Wat Susy met jongens heeft, heb jij met meisjes. Je kunt ze allemaal zo naar je toelokken, als muizen naar de kaas.
In de arena behoor je tot een van de besten: sterk, slim, en sponsors sturen je de ene gift na de andere.
Maar dan heb je wel weer de pech dat je er in dertien het slechts aan toe bent van allemaal. Maar je komt er weer vlug boven op, en dan ben je blij ;P

Callum (0 x uitgekomen)

Jij bent Callum Mellark, de zoon van "de gedoemde geliefden".
Je hebt een flink imago opgebouwt op school, omdat je "familie bent van...".
Dit gebruik je nogal vaak bij de meisjes, en daardoor is het niet raar dat je af en toe een blauwtje loopt. Je bent redelijk populair en hebt veel vrienden. Je schildert ook zo af en toe, omdat je vader, Peeta Mellark, je dat wilde leren, en jij wilde hem een plezier doen. In de arena sta jij, Callum, bekend als een normale, door snee tribuut. Je geeft veel om je zus, Cecilia Mellark. Als de arena goed en wel ontploft is, heb je dikke vette pech; je bent blind. Maar je gaat niet depressief lopen doen, omdat dat niet in jou aard ligt. Je bent een typische optimist.

Quin (1 x uitgekomen)

Jij bent Quin Abernathy, het broertje van Susy abernathy. En net zoals je zus heb je de groote pech: je zit met je bezopen oom opgescheept. Je bent heel behulpzaam, aardig, vriendelijk, goedlachs, en je speelt viool. Je bent doodblij dat je niet de spelen in hoeft, maar ook weer doodsbang om je zus kwijt te raken, want zij moet wel de spelen in.
Toen je oom je vertelde over de samenzwering, was je eerst heel kwaad dat hij niets gezegd had. Maar je hebt het hem vergeven.

Noah (14 x uitgekomen)

Jij bent Noah McCartney, de zus van Damon McCartney. Je bent de dochter van Sarah Fell, de jongste winnaar van district 12. Net zoals je broer, heb je een tikje mysterie over je, en je hebt een goed hart. Je komt altijd je beloftes klaar, en je bent er altijd om anderen te helpen. Kortom: Je bent een goed mens <3

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Burning

    Damon

    1 decennium geleden
  • Dominique03

    Damon ;)

    1 decennium geleden
  • Memoria

    Ik hoor jason te hebben...
    Maar heb noah(H)

    1 decennium geleden
  • Mallory

    Caine<3 ik ben knap!(yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?