ALLERLAATSTE QUIZLET | Met wie zou jij gezellig een avond op stap kunnen?

Helaas... dit is de allerlaatste Quizlet van mijn hand. Maar, het is wel een MegaQuizlet met alle huidige personages uit ONM erin verwerkt!
Een gezellig avondje met vrienden doorbrengen is natuurlijk nooit verkeerd. Maar met welk personage uit ONM zou jij dat het beste kunnen doen? Een avond met Alex, Bettina, Esmee, Ilyas, Jacqueline, Jasper, JP, Junior, Maarten, Malú, Marnix, Maus, Sanne, Shirina, Sytze, Tess of Yousef... wat is de beste optie?

Mogelijke uitkomsten

Alex Luzack (12 x uitgekomen)

Je houdt wel van een leuk feestje met een paar biertjes erbij. Je bent best een ijdeltuit en zou je prima vermaken in de QBF.

Kortom, je hebt ongetwijfeld een leuke avond met Alex Luzack!

Bettina Wertheimer (1 x uitgekomen)

Je bent niet zo'n feestbeest. Je drinkt liever met een bekende een drankje in een café of club. Of lekker uit eten in een exclusief restaurant.

Kortom, je hebt ongetwijfeld een leuke avond met Bettina Wertheimer!

Esmee Klein (37 x uitgekomen)

Je bent een lekker druk persoon, die wel van een praatje houdt. Je leeft je graag met je beste vriend(in) uit op een feestje.

Kortom, je hebt ongetwijfeld een leuke avond met Esmee Klein!

Ilyas Cabar (19 x uitgekomen)

Je bent best serieus, maar voor een leuk feestje ben je ook wel te porren. Je gaat het liefst met een niet al te grote groep, altijd gezellig.

Kortom, je hebt ongetwijfeld een leuke avond met Ilyas Cabar!

Jacqueline Brunel (31 x uitgekomen)

Je bent een echte feestganger... sterker nog, het feest begint pas als jij er bent. Bovendien kan je goed tegen alcohol.

Kortom, je hebt ongetwijfeld een leuke avond met Jacqueline Brunel!

Jasper Klein (6 x uitgekomen)

Je bent nog best jong, maar elk weekend stappen hoeft voor jou niet. Een middagje sporten of wat drinken met vrienden vindt je ook prima.

Kortom, je hebt ongetwijfeld een leuke avond met Jasper Klein!

JP (6 x uitgekomen)

Je bent met iets simpels al tevreden. Je houdt er niet van jezelf helemaal op te doffen en er actief op uit gaan is ook niet jouw ding. Een wijntje of borreltje is voldoende!

Kortom, je hebt ongetwijfeld een leuke avond met JP!

Junior Couwenberg (26 x uitgekomen)

Jij bent iemand die van chillen houdt, maar zich ook kan uitleven in de fitnesszaal. Je houdt van gezond eten en alcohol hoeft voor jou niet zo nodig.

Kortom, je hebt ongetwijfeld een leuke avond met Junior Couwenberg!

Kim Klein (64 x uitgekomen)

Je bent best een drukteschopper en daar heb je geen eens alcohol voor nodig. Je vindt het leuk om met vriendinnen te giebelen en jongens te checken, bijv. in de discotheek.

Kortom, je hebt ongetwijfeld een leuke avond met Kim Klein!

Maarten Luzack (64 x uitgekomen)

Je bent een echt gezelschapsmens. Een lekker wijntje, muziekje op de achtergrond, een groepje met vrienden. Ja, dat is jouw ideale avond!

Kortom, je hebt ongetwijfeld een leuke avond met Maarten Luzack!

Malú Branca (12 x uitgekomen)

Je staat uren voor de spiegel en je trekt je mooiste outfit aan, om in de QBF helemaal 'tha bomb' te zijn. Get This Party Started!

Kortom, je hebt ongetwijfeld een leuke avond met Malú Branca!

Marnix Klein (5 x uitgekomen)

Waar alcohol is, ben jij. En dan niet in de disco, maar gewoon in een cafeetje of thuis. Je geniet van het leven en je 'date' graag met een goede vriend of vriendin.

Kortom, je hebt ongetwijfeld een leuke avond met Marnix Klein!

Maus Dullaert (2 x uitgekomen)

Je onderneemt graag iets leuks met je beste vriend(in), maar ook met het andere geslacht vermaak je je prima. Een wijntje gaat er wel in met een lekker muziekje erbij.

Kortom, je hebt ongetwijfeld een leuke avond met Maus Dullaert!

Sanne Klein (19 x uitgekomen)

Een avondje uitgaan of een bioscoopje pakken... als je maar iets leuks doet met je vrienden. Je uiterlijk is belangrijk voor je en bovendien een sterk punt.

Kortom, je hebt ongetwijfeld een leuke avond met Sanne Klein!

Shirina Delic (12 x uitgekomen)

Je houdt ervan om te dansen, maar je kunt het ook heel gezellig hebben in een café. Je gaat het liefst erop uit met een gemengde groep.

Kortom, je hebt ongetwijfeld een leuke avond met Shirina Delic!

Sytze Eyzinga (32 x uitgekomen)

Je bent een echte gangmaker, die het nog meer naar zijn zin heeft als zijn vrienden zich ook vermaken. Tijdens het stappen lust je wel een biertje, na het stappen een patatje.

Kortom, je hebt ongetwijfeld een leuke avond met Sytze Eyzinga!

Tess Lindeman (10 x uitgekomen)

Je kunt overdag heel serieus zijn, maar 's avonds gaan bij jou de voetjes van de vloer in je mooiste outfit. Soms kun je best heftig reageren.

Kortom, je hebt ongetwijfeld een leuke avond met Tess Lindeman!

Yousef El-Bassity (4 x uitgekomen)

Je gaat liever chillen dan dat je op de dansvloer staat. Je laat het bier en de wijn liever staan en je kunt zowel heel gevoelig als vrij agressief overkomen.

Kortom, je hebt ongetwijfeld een leuke avond met Yousef El-Bassity!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?